سلام دوستان
من علی هستم و میخوام تجربیاتمو با شما به اشتراک بزارم امیدوارم مفید باشه براتون.✅😶
از بهمن ماه گذشته یه جوش خیلی کوچیک کناره الت تناسلیم دیدم ،زیاد جدیش نگرفتم فکر کردم جوش و رفع میشه
از رو خجالت هیچ دکتری نرفتم رفته رفته تعدادشون زاید تر شد با اینکه کوچیک بودن،
اولش سعی کردم خودم کرایوتراپی کنم ،به خاطر همین دو میلیون دادم و اسپریشو خرید کردم
خودم کرایو کردم یه تعدادشون رفت ولی یه تعداد دیگه همونجا دوباره رشد کرد.
خلاصه سعی کزدم دنبال راه های دیگه باشم شروع کردم قرص پاور فیت رو مصرف کردن و حدودا یک ماه گذشت دیدم اثری نداره و متوجه شدم که نیازه طولانی مدت مصرفش کنم،
از طرفی به رابطه جنسیم که قطع کرده بودم داشت اسیب روحی میرسید
به خاطر همین تصمیم گرفتم برم دکتر ،دکتر بعد از معاینه محلول پدوفیلین برام تجویز کرد که یه داروی ترکیبیه و تو هر داروخونه ای پیدا نمیشه و بدون نسخه نمیدن.
نحوه مصرفش اینطور بود که گفتن ۳ الی ۴ روز ،و روزی یکبار روی زگیل با گوش پاک کن ،بزنم ،متاسفانه من زیاده روی کردم روزی دو بار این کارو کردم و دکتر گفته بود بعد هر بار مصرف بعد از ۱۵ دقیقه شتشو بدم که متاسفانه از رو نا اگاهی و اینکه اوایل مصرف دیدم هیچ سوزش و دردی نداره بعد از ۲۴ ساعت شستم
روزه دوم و سوم درد و اثار خاصی نداشتم،ولی به خاطر مصرف بیش از حد و عدم شستشو درد شدید روی التم شروع شد،و در نهایت نزدیک دو هفته به کلی زخم شد التم و شدیدا درد داشت ،خیلی ترسیدم ولی از کالاندولا و رژدرم استفاده کردم و رفته رفته پوست جدید جای پوست سوخته رو گرفت و خداروشکر الان کل اوار سوختگی از بین رفته فقط کمی پوستم صورتی شده که دارم با مصرف کرم درستش میکنم و داره نتیجه مسده روز به روز به حالت اول داره برمیگیرده ،
خواستم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بزارم
اولا سریعا برید پیش دکتر چون روز به روز بیشتر میشه و درمانش سخت تر میشه
دوما از محلول با احتیاط با تجویز پزشک استفاده کنید خیلی اسیده خطرناکیه حتما بعد از ۱۵ دقیقه بشوزید و جایی که زیگیل نیست وازلین بزنید تا پوست سالمتون اسیب نبینه.
سوما فکر میکنم اگه میرفتم لیزر هم دردش کمتر بود هم سریع تر به نتیجه میزسیدم،و به نظزم اکه لیژر جواب نداد برید سراغ این روش
✅به حرف و چرتو پرتای این پیجای اینستا که همشون دکتر شدن توجه نکنید فقط به فکره فروش محصولشون به شما هستن
از قرص تقویتی پاور فیت استفاده کنید که سیستم ایمنی بدنتون قوی تر بشه