2777
2789
عنوان

صبح زود...😴😴

79 بازدید | 16 پست

چیکار کنم بتونم سحرخیز باشم و صبح زود بیدار شم؟!

شما چطوری زود بیدار میشید؟!😳

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انگیزه قوی داری، خیلی راحت میتونی بلند شی

انکیزه دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم بلند شم گوشیم رو هم میزارم رو زنگ ولی قطع میکنم باز میخوابم😐

انکیزه دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم بلند شم گوشیم رو هم میزارم رو زنگ ولی قطع میکنم باز میخوابم😐

گوشی یا ساعتی که کوک میکنی از خود دورتر نگه دار جوری که مجبور بشی برای خاموش کردنش بلند بشی وقتی بلند شدی مستقیم برو سراغ کتابات

گوشی یا ساعتی که کوک میکنی از خود دورتر نگه دار جوری که مجبور بشی برای خاموش کردنش بلند بشی وقتی بلن ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت🌹

منم مثل تو هم صبح نميتونم زود بيدار شم

من مشکلم حل شد😐چون میخوام درس بخونم گوشی لمسی رو خاموش کردم گوشی ساده دست میگیرم(امروز بعد یه هفته اومدم تو نت)دیگه شبا تا دیروقت تو نت نیستم صبح هم ساعت رو میزارم روی شیش و ربع ساعتو از خودم دور میکنم نهایتش شیش و نیم یا یه ربع به هفت بیدار میشم بعد چند روز تنظیمش دستم اومد ظهرا هم حدودا یه ساعت میخوابم