2777
2789
خیلی حالم بده دلم میخواد داد بزنم،از خونمون بدم میاد دارم خفه میشم،خدایا😭

منم اتفاقا دیشب رفتم دکتر و اب پاکی ریختن رو دستم گفتن سقط میشه من هنوز کم خونریزی دارم مال شما چطوری سقط شد ? چند هفته بودید?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اتفاقا دیشب رفتم دکتر و اب پاکی ریختن رو دستم گفتن سقط میشه من هنوز کم خونریزی دارم مال شما چطور ...

۷ هفته بودم،اصلا درد نداشتم ی دفعه ازم لخته خون اومد،رفتم بیمارستان گفت تموم شد....

دقیقا مثل من  عزیزم. نگران نباش. سه ماه بعد باردار شدم دفعه ی بدی عالی پیش میره فقط تحت نظر دکت ...

ببخشید شما بعداز سه ماه اقدام دیگه مشکلی نداشتید?اخه منم دیشب سقط کردم الان داغونم😭😭😭

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
۷ هفته بودم،اصلا درد نداشتم ی دفعه ازم لخته خون اومد،رفتم بیمارستان گفت تموم شد....

منم دققیقا اینطوری شدم البته من چند روز پیش لکه داشتم و قلب نی نی هم شنیده نشد

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
پوچ نبود هفته قبلش رفتم ساک بارداری و جنین رو دیدن،واسه قلبش رفتم گفت رحمت خالی شده،ترسیدم فکر کنم و ...

همون لکه بینا کمکم باعث سقطت شده بود متاسفم عزیزم

منم سقط داشتم تجربه بدیه اما الان باردارم انشاالله بارداری موفق شما بزودی

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

منم وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوشحال شدم عقده داشتم یه تست بارداری مثبت ببینم 

اما الان به شدت از بچه دار شدن پشیمونم 

حتما خیریتی بوده 

هیچوقت واسه بچه دار شدن دیر نیست 

ولی وقتی بیاد دیگه راه برگشتی نیست 

خیلی خودتو واسه بچه دار شدن اذیت نکن جز زحمت هیچی نیست 

اذیتش بیشتر از لذتشه

ببخشید من الان حسابی لهم ریخته ام نمیدونم باید چکار کنم شما چکار کردید?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
ببخشید من الان حسابی لهم ریخته ام نمیدونم باید چکار کنم شما چکار کردید?

من دیشب سقط شد،کاری نداریم بکنیم عزیزم باید قوی باشیم باید خودمون خودمونو کمک کنیم،من خونریزیم تموم شه میرم دکتر،چکاپ کامل انجام میدم حداقل ۶ ماا بعد اقدام میکنم به امید خدا

ببخشید شما بعداز سه ماه اقدام دیگه مشکلی نداشتید?اخه منم دیشب سقط کردم الان داغونم😭😭😭

نه . دکتر فقط چون سقط داشتم آسپیرین و شیاف پروژسترون داد بهم. فقط اون موقعم یکم لکه بینی داشتم ولی الان بچم دو ماهشه

عزیزم متاسفم

ب احتمال زیاد یا بارداری پوج بود بوده با جنین مشکل داشته ک خود ب خود دفع شده 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا