2777
2789
عنوان

شکاک بودن

278 بازدید | 29 پست

مامانم خیلی شکاکه همش کاری میکنه من ب شوهرم شک کنم خیلی تحت فشارم اصلا درکم نمیکنه فقط فانتزی اینو داره که از شوهرم چیزی ببینه تا قیامت ب ما کنه کاری میکنه که من بیخودی با شوهرم بحث کنم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من کار داشت میرفت بیرون 

مامانم مشکوک بازی دراورد که چرا میره بیرون

یا اگه نهارو پانشم زود اماده کنم یجور رفتار میکنه انگار به خاطر نهار ممکنه طلاقم بده 

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

خسته شدم ازش خواهش میکنم که نکنه با من این کارارو دارم روانی میشم میگه باید شوهرتو همش چک کنی 

بگو باشه ولی کار خودتو انجام بده 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

اگر شوهرت بد باشه کاملا معلوم میشه یبار باهاش صحبت کن بگو اگر کسی بین ما خیانت کنه این زندگی نابود میشه اگه خیانت کنی منو از دست میدی و ......... هزارتا حرف عاشقانه پشت بندش بزن اصلا شک نکن هر چقدر مردو راحت بزاری انقدر بهتره بعد مردی خوبه که وقتی تو نیستی بهت خیانت نکنه وقتی ساپورتش کنی چه فایده اینم ب شوهرت بگو

اگر شوهرت بد باشه کاملا معلوم میشه یبار باهاش صحبت کن بگو اگر کسی بین ما خیانت کنه این زندگی نابود م ...

شوهرم اهل خیانت نیس بهش اعتماد دارم ولی حرفای مامانم داغونم میکنه خودمم خیلی سفت و سخت نمیگیرم چون دیدم زنایی که سخت ب شوهرشون گیر دادن شوهره از زندگیش زده شده ولی مامانم میگه باید سخت بگیری

شوهرم اهل خیانت نیس بهش اعتماد دارم ولی حرفای مامانم داغونم میکنه خودمم خیلی سفت و سخت نمیگیرم چون د ...

کار خوبی میکنی 

نمیتونی رابطتو با مادرت محدود کنی؟مثلا بگو امروز میرم فلان جا خونه نیستم یا زنگ زد حواب نده بگو حموم بودم متوجه نشدم

وای مامانم منم اینجوری بود یه بار جوابشو دادم الان دیگه کمتر شده

من صد بار جوابشو دادم درس نمیشه حتی یادمه ی بار بهم گفت کلید خونتو وقتی خودت نیستی ب شوهرت نده خنده دار نی