2777
2789
عنوان

شکاک بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست
من صد بار جوابشو دادم درس نمیشه حتی یادمه ی بار بهم گفت کلید خونتو وقتی خودت نیستی ب شوهرت نده خنده ...

چی بگم دخالت مادرا نمیذاره ادم زندگی کنه مامانم به من میگه دعا نویس برو زبونشو قفل کن نتونه رو حرفت حرف بزنه میگم من خوشبختم میگه نه من دارم میبینم نیستی اووووفففف چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم دخالت مادرا نمیذاره ادم زندگی کنه مامانم به من میگه دعا نویس برو زبونشو قفل کن نتونه رو حرفت ...

خیلی سخته درکت میکنم من که دیگه دیوونه شدم بعضی وقتا تهدیدش میکنم که ب بابام میگم

بهش بگو مامان جان لطفا دیگه راجع به این چیزا حرف نزن وگرنه ناچارا از هم دور میشیم

منم عقد که بودم بابام اینجوری بود هررچقدرم که اعتماد داشته باشی ذهنت بهم میریزه انگار از بس گفتن ملکه ذهنت شده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
خیلی سخته درکت میکنم من که دیگه دیوونه شدم بعضی وقتا تهدیدش میکنم که ب بابام میگم

احترامشو نگه دار سعی کن با شوخی حرفو بهش بگی که ناراحت نشه مثلا به شوخی جلوی بابات بگو وای این زنتو چجوری تحمل میکنی با این شیرین زبونیاش

اگه یکی بیس چاری این حرفاشو برات تکرار کن روانی نمیشی زده نمیشی 

نه چون طرفم مشکل داره منکه ندارم هیچوقتم حوصله ندارم با کسی که حرفمو نمیفهمه حالا به هر دلیلی بحث کنم حرفشو میشنوم میگم باشه و تموم 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
بهش بگو مامان جان لطفا دیگه راجع به این چیزا حرف نزن وگرنه ناچارا از هم دور میشیم منم عقد که بودم ب ...

بهش میگم من شیر میدم لطفا نکن اینطوری مثلا میگه ی روز بشه من ببینم این ب تو خیانت میکنه اینجوریش کنم بدبختش کنم فانتزیش اینه

خوش ب حالت ن من همش میگم نکنه راس بگه

نکن با خودت اینکارو پس فردا زندگیت سر هیچی خراب بشه اون مامانتم حاضر نیست قبولت کنه میدونی مطمئن باش بهت میگه اگه تو زن خوبی بودی شوهرت فلان کارو نمیکرد همه چی سر تو خراب میشه

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
بهش میگم من شیر میدم لطفا نکن اینطوری مثلا میگه ی روز بشه من ببینم این ب تو خیانت میکنه اینجوریش کنم ...

وا😨

خودش خیانت دیده تا حالا؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
وا😨 خودش خیانت دیده تا حالا؟

نه اصلا میگم چرا با شوهر خودت اینطور نیستی میگه باباتو میشناسم میگم منم خو شوهرمو میشناسم ولی تو سرش نمیره ازدواجم تقریبا فامیلی بود چرت زیاد گفتن پشت سرش حتی اومد خواستگاریم دختر خالم میگفت نه منو میخواد اصن با ی وضعی ازدواج کردم که نگو 

نکن با خودت اینکارو پس فردا زندگیت سر هیچی خراب بشه اون مامانتم حاضر نیست قبولت کنه میدونی مطمئن باش ...

من نمیخوام زندگیم خراب بشه شوهرمو دوس دارم ن که زندگیم خیلی عالی باشه ولی باهم میسازیم دعواام خیلی میکنیم ولی باز دوسش دارم