2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 75 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اشکال نداره چون تازه شروع کردی برا بارداری خوبه تی فور نزدیک 14 باشه! !تی اس اچ هم تا2دهم نرماله زیا ...

الان ۴ سال و نیم از ازدواجم میگذره هر جا دکتر میرفتم میگفتن طبق ازمایش خون و سنو که مشکلی ندارم باردار میشم خلاصه منم پیگیر نشدم تا اینکه ۵ ماه پیش این دکترو پیدا کردم فهمید تیروئید دارم اینم از این

اتفاقا الان اشتهام زیاده شده اخر شب گشنم میشه بی خوابیم تا دلت بخواد.ولی قبلا خیلی ریزش مو داشتم و آ ...

اره پر کار شدی ولی نگران نباش.احتمالا باید یه مدت قطع کنی قرص رو..داروی تیرویید رو با دز کم تجویز میکنن اول ببینن پاسخگویی بدن چجوره بعد باتوجه به ازمایش ماه بعد اون رو کم یا زیاد میکنن.بدن هم دچار شُک نمیشه...شما از فردا دارو نخور جواب ازمایشتو نشون دکتر بده..احتمالا یه مدت دارو رو قطع کنه.بعد بیست روز یا یک ماه دوباره ازمایش بده..باید سعی کنی بعد نرمال شدن دوماه یکبار ازمایش بدی..قبل از اون سعی کنی زود زود ازمایش بدی که بالاپایین نشه بدنتم اسیب میبینه...علایمتم همون پرکاری رو نشون میده..ولی نگران کننده نیست.خیلیا دچارشن...من دیگه انقد درگیرش شدم خودم تجویز پزشک رو قبلش حدس میزنم😂😂

شما چون باردار بودی خوب بوده!

۳ونیم  چیزی نیس ک نیاز ب قرص داشته باشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الان ۴ سال و نیم از ازدواجم میگذره هر جا دکتر میرفتم میگفتن طبق ازمایش خون و سنو که مشکلی ندارم بارد ...

تیرویید هم باعث میشه باردار نشی گلم!بنظر من که خوبه دکترتون بهش شک نکن چون شما تو اقدامی تی فور هر چی نزدیک نزدیک14بشه بهتره!!!منم مثه شما فک میکردم!باردار که شدم فهمیدم چی میگفت دکتر!!!بعدم مثلا تو یه هفته قرصتو قطع کنی سریع تاثیرش میذاره نگران نباش

تیرویید هم باعث میشه باردار نشی گلم!بنظر من که خوبه دکترتون بهش شک نکن چون شما تو اقدامی تی فور هر چ ...

اره بعد بارداری چون حجم خون دوبرابر میشه اثر قرص نصف میشه..من ۲ بود تی لس اچم که باردار شدم‌همون روش قرص رو دکتر گفت ادامه بده.ولی بعد دوماه شده بود۴.قرصمو بیشتر کرد..اسی ام اگه باردار شه ردیف میشه

بخدا خسته شدم از ازمایش و قرصا...برا بارداری کم بود اینم اضافه شده..مصرف روزانه قرصم بیشتر از ابه حتی😂😂😂شوهرمم هی میگه باز قرصاتو فراموش کردی قاطی کردی😂😂

پس چند ماه دیگم درگیرشم😭😭😭

فقط دعا کن بعد بارداری راحت شیم نرمال شه قرص رو قطع کنیم. من عذاب میکشم از قرص ناشتا..الانم که صبحا بیشتر گرسنکی بیدارم میکنه یعنی تا نیم ساعت از خوردن قرص بگذره از گرسنگی معدم سوراخ میشه

ان شاالله که زودی زود باردار بشی..ازمایش ویتامین دی هم حتما بده.چون اکثر خانومای ایرانی کمبود دارن..کمبودشم مانع بارداری میشه‌منم کمبود داشتم..

یه ازمایش کلی بده دیگه