2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 75 پست
نه گفتن دکترم قرصات تموم شد بیادوباره 

برا من دکترم  قرصامو قطع کرد دیگه خوب شد عددم ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
به قرصا خوب جواب داده بدنت این خوبه برا بارداری منم دقیقا مثه شما بودم یکم کمترش میکنه داروتو! !نگرا ...

صبح یه دونه ناشتا پنجشنبه و جمعه یه نصف قرص استفاده کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن عزیزم پرکار باعث بی اشتهایی واسه همون اونایی ک پرکارن لاغرمیشن

تیرویید پرکار باعث سوخت و ساز بیشتر بدن میشه همین باعث میشه بیشتر غذا بخوریم یا حتی نرمال بخوریم.ولی هرچی که بخوریم میسوزه‌..یعنی جذب نمیشه به همین علته که پرکارا لاغرن.

ضمن اینکه علائم پر کاری و کم کاری در حالتای خیلی شدید واقعا بروز میکنن و ادم میتونه درکش کنه مثلا شاید در حالت کم زیاد متوجه اش نشی‌

من خودم دچار کم کاری بودم.با دارو کنترلش کردم..فهمیدم  بعد بارداریم دوباره یکم رفت بالا اون موقع دقیق علایمش رو فهمیدم که باعث جوش صورتم میشد باعث سردی مزاجم و پر خوابی و کسلی ام..کمبود اشتهام .‌‌...خستگی مداوم ‌..

برا قبل بارداری هر ماه باید آزمایش بدی که بر حسب اون بالا پایین کنن قرصاتو!!!تی فور چند بود؟؟

خدا ازش نگذره خب میگفت هر ماه یه ازمایش بده من نمیدونستم گفتم حتما یه چیزی میدونه گفته بعد از اتمام بیا

شمام برای بارداری اقدام کردین؟

من هفته ۶ بارداری بودم فهمیدم  تیروییدم  ۳ونیمه😒

رفتم دکتر غدد خدا ازش نگذره  احمقو  انقد منو ترسوند و یه مشت قرص داد با دوز بالا منم عین تو همیشه میخوردم  بعد دوماه  ک رفتم ازمایش دادم  شده بود۰/۰۵😨خیلی خیلی پرکار شده بود 

بردم نشون یه دکتر دیگه دادم  کلی فحش بار اون دکتر نفهم کرد 

گفت تو اصلن نیاز ب قرص نداشتی و‌‌....

قطع کرد خلاصه  تیروییدم خوب شد 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
تیرویید پرکار باعث سوخت و ساز بیشتر بدن میشه همین باعث میشه بیشتر غذا بخوریم یا حتی نرمال بخوریم.ولی ...

اتفاقا الان اشتهام زیاده شده اخر شب گشنم میشه بی خوابیم تا دلت بخواد.ولی قبلا خیلی ریزش مو داشتم و آبم میخوردم چاق میشدم و بی اشتها بودم. پس الان پرکارم 😭😭😭

خدا ازش نگذره خب میگفت هر ماه یه ازمایش بده من نمیدونستم گفتم حتما یه چیزی میدونه گفته بعد از اتمام ...

اشکال نداره چون تازه شروع کردی برا بارداری خوبه تی فور نزدیک 14 باشه! !تی اس اچ هم تا2دهم نرماله زیاد اختلاف نداره ماله شما من دو سه سال درگیر این تیرویید بودم!!!برا بارداری اولم داشتم ولی برا دومی ندارم