2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 75 پست
فقط دعا کن بعد بارداری راحت شیم نرمال شه قرص رو قطع کنیم. من عذاب میکشم از قرص ناشتا..الانم که صبحا ...

اخ گفتی تا از خواب بیدار میشم اولین چیزی که یادم میاد قرص و گرسنگی تا نیم ساعت بعدشه ازمایش ویتامین دی هم همون ۴ ماه پیش دادم عددم ۱۴ بود ولی تو ازمایش الانم عددش به ۲۱.۴ رسیده ۱۵ روز یبار میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ گفتی تا از خواب بیدار میشم اولین چیزی که یادم میاد قرص و گرسنگی تا نیم ساعت بعدشه ازمایش ویتامین ...

فکر کنم باید بین ۳۰ تا صد باشه..اتفاقا ویتامین دی و کم کاری تیرویید رابطه مستقیم دارن باهم...برا من هیجده بود..یه امپول نوشت.بعد اون یک ماه هفته ای یدونه قرص دی۳پنجاه هزارواحد...بعد یک ماه شده بود ۳۸ که فوری باردار شدم.‌.الانم که روزی یدونه ۱۰۰۰ واحدی میخورم ولی اون بیشتر برا جنینه تا من....یعنی درد استخون دنبالچم داره میکشتم..لنگ لنگان راه میرم...بگو دکترت صلاح دونست امپول بنویسه  که زود بره بالا تو بارداری پوست و مو و استخونت کمتر اسیب ببینه

فکر کنم باید بین ۳۰ تا صد باشه..اتفاقا ویتامین دی و کم کاری تیرویید رابطه مستقیم دارن باهم...برا من ...

من تو گوگل سرچ کردم ۳۰ تا ۴۰ بود عددش.مرسی گلم از راهنماییت😗

فکر کنم باید بین ۳۰ تا صد باشه..اتفاقا ویتامین دی و کم کاری تیرویید رابطه مستقیم دارن باهم...برا من ...

راستی اگه ویتامین دی بالا باشه تیروییدم ناخوداگاه میتونه نرمال بشه؟

یعنی باید تا ۲ برگرده  

تقریبا باید همون ۲ تا ۳ بمونه.‌...

چون رفته بود بالا دکتر گفت قرص جواب نمیده وگرنه ۴ تو رنج نرماله تقریبا

الان شنبه یکشنبه دوشنبه قرص کامل یک میخورم

بقیه روزا نصف

تا بهمن ماه برم ازمایش ببینم چی شده...

ولی من بدون ازمایشم میفهمم کم و زیاد شدنشو...قشنگ بالارفتنی به طور واضح پوستم جوش میزنه شدید از خوابم سیر نمیشم...ولی الان فک کنم بهتر شده

راستی اگه ویتامین دی بالا باشه تیروییدم ناخوداگاه میتونه نرمال بشه؟

نه اونقدر.‌.ولی دکتر بمن گفت الان چون خانوما اکثرا کمبود ویتامین دی دارن  تیروییدشونم کم کار میشه‌..چون افتاب نمیخوره به پوستشون...بخاطر غذاهام میشه چون بیماری تیروییدی مخصوصا کم کاری خیلی شایع شده...

تقریبا باید همون ۲ تا ۳ بمونه.‌... چون رفته بود بالا دکتر گفت قرص جواب نمیده وگرنه ۴ تو رنج نرماله ...

من یا خوابم نمیره یا بخوابم ۸ ساعتی خوابم میبره.گوگل که سرچ کردم حد نرمالش همون0.4تا ۴ هست

نه اونقدر.‌.ولی دکتر بمن گفت الان چون خانوما اکثرا کمبود ویتامین دی دارن  تیروییدشونم کم کار می ...

اره غذام خیلی تاثیر داره مخصوصا خانواده کلم و بادام زمینی.

من یا خوابم نمیره یا بخوابم ۸ ساعتی خوابم میبره.گوگل که سرچ کردم حد نرمالش همون0.4تا ۴ هست

اره‌‌‌....الان بخاطر بارداری خیلی حساسم وگرنه بعد اون یکم که ثابت بشه دکتر گفت داروتو قطع میکنیم ان شالله که ثابت بمونه..وگرنه تاا اخر عمر باید قرص بخورم

اره‌‌‌....الان بخاطر بارداری خیلی حساسم وگرنه بعد اون یکم که ثابت بشه دکتر گفت داروتو قطع میکنیم ان ...

منم ترسم از اینه که تا اخر عمر درگیرش باشم.یه غده به این کوچیکی اسیرمون کرده😊😊