ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ماتودبیرستان چندتا دوس بودیم وباهم خوش یکی ازدوستام مثلااسمش مریم مادرشو توکوچیکیش ازدست داده بود ونامادری داشت بااینکه نامادریش ازخیای ازمادرهابهتربود ولی خب بالاخره اسمش روش بود نامادری
ازپسره بگم که به معنی واقعیه کلمه داغون بود قدکوتاه ،زشت سیاه یه ۱۰سالم ازمریم بزرگتربودماهممون موندیم این چجوری اونوقبول کرد ولی چیزی نگفتیم دیگه مخرم شده بودن مریم و زهره دیگه باهم فامیل شده بودن هرروزمیومدن ازدورهمی هاشون میگفتن که چقدربهشون خوش میگذره ماهم حسرت میخوردیم
تااینکه پسرش ۲سالش شدیه روزاومدخونه ی ما یه چیزایی تعریف کرد که من شاخام دراومد گفت شوهرش معتادبوده که بهش نگفتن گفت تازه بایه نفرعقدم بوده دختره طلاق گرفته اونم بهم نگفته بودن گفتم ازکی فهمیدی میگفت ازهمون دوران عقد😐گفتم پس چرا ادامه دادی ؟گفت چیکارمیکردم برمیگشتم پیش بابام که بازاونهمه بهم گیربده نزاره نفس بکشم داودازادم میزاره هرکارولم بخادهرارایشی که بخام اصلاکاری نداره همه جامیگردونتم من بین بد وبدتر بدروانتخاب کردم
دیگه تایه هفته من هنگ بودم که اینهمه مدت چطوربه من چیزی نگفته
چندین بار قهرکرده بودرفته بودخونه باباش چندبار شوهرشوکمپ فرستاده بود ولی ترک کن نبودبه محض بیرون اومدن بازشروع میکرد باباشم مزگفت که مریم طلاق بگیربیا امامریم میگفت نه بچموچیکارکنم نامادریم خودموقبول میکنه اما بچمونه
ویکی ازاین قهرکردن ها به پدرشوهرش ک۶ وضعش خوب بود گفته بود که اگه میخای برگردم یه کاغذبنویس که اگه باز کشید به من ۳۰تومن حقموبدی پدرشوهرش گفته بودندارم وفلان ۲۰ تومن نوشته بود حق طلاقم گرفته بود