2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم با امتحاناي كوچيك هم ادم خودشو نشون ميده كه خوب ادميه يا بد چرا ادم بايدد امتحاناي سخت بده كه ح ...

ببین ما از حکت خدا چیزی نمیدونیم .یه چیزهایی هم دست ما نیست مثل چهره -زیبایی -اندام -خانواده -فقر و غنا و ... ولی وقتی واقعا به خدا ایمان داشته باشیم .قطعا کمکمون میکنه

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
نصف مشکلات ما به خاطر اشتباهات خودمونه.امتحان نیست.

درخواست دوستی دادم 

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
مشكلات من همش خدايي هست و دست بنده نيست😥 

مگه میشه؟

غیر ممکنه خدا مشکل بده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من فكر ميكنم اين حرفهاي شما تا وقتي جواب ميده كه انسان به مشكلات خيلي سخت برخورد نكرده چون من خودم هميشه اينطور فكر ميكردم اما وقتي درگير مشكلات سختي شدم ديگه اين حسم كم رنگ شد و الان هر كار ميكنم نميتونم احساس كنم كه با وجود سختي در ارامش باشم

زیاد اهله قرآن خوندن نیستم ولی عجیب دوست داشتم این جمله رو مرسی💟

مهربونم همون کاری که میکنی ک از خدا میخوای حرف قرانم از اول تااخرش همینه پس از نظر من تو قران خونی مهربونم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
مهربونم همون کاری که میکنی ک از خدا میخوای حرف قرانم از اول تااخرش همینه پس از نظر من تو قران خونی م ...

الان میبینم خودتم دوس دارم که،تک تک لحظه هات پراز حسه خوبه خدایی💟

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چطور نميشه؟ اين همه مشكلات اطرافمون هست كه انسان در اون دخالتي نداشته

هر عملی یک بازتابی و عکس العملی داره.یک اثر وضعی داره.شاید ما متوجه علت ها نباشیم اما این دلیل نمیشه خدا رنج و بلا داده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

[QUOTE=114427968]هر عملی یک بازتابی و عکس العملی داره.یک اثر وضعی داره.شاید ما متوجه علت ها نباشیم اما این دلیل 

متوجه نميشم مگه ميشه اينطوري كه پس شانسيه مشكلات شانسيه؟ نه خودم مسيولشم نه خدا پس لابد شانسيه 

[QUOTE=114427968]هر عملی یک بازتابی و عکس العملی داره.یک اثر وضعی داره.شاید ما متوجه علت ها نباشیم ا ...

قرآن رو قبول دارید؟

الان میبینم خودتم دوس دارم که،تک تک لحظه هات پراز حسه خوبه خدایی💟

مهربونم قلب رئوفت از رحمت خدا سرچشمه گرفته که مهر ادمها به دلت میشینه عزیزکم
ان شاءالله همیشه تکیه گاهت اول خدا باشه مهربونم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.