2777
2789
سلام عزیزم خوب هستید یه سوال اعتقادی داشتم ازتون میخواستم تو خصوصی بپرسم .لطف میکنید درخواست دوستیمو ...

سلام.در خدمتم

فقط پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگر سریع جواب ندادم.بچه داریه و هزار دردسر...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
كسي هست كه سختيهاش واقعا زياد باشه اما ارامش داشته باشه؟ بياد به من بگه چيكار كرده

من الان الحمدالله به آرامش رسیدم .ولی سالهای زیادی مشکلات زیاد داشتم .

تنها راهش اینه که خودتو بسپاری به خدا و راضی باشی به رضای خدا.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوب هستید یه سوال اعتقادی داشتم ازتون میخواستم تو خصوصی بپرسم .لطف میکنید درخواست دوستیمو ...

بپرسيد بالاخره چيزي كه ادم هنوز نميدونه را بايد بگه يا شما يه چيز جديد ياد ميگيريد يا بقيه

سلام.در خدمتم فقط پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگر سریع جواب ندادم.بچه داریه و هزار دردسر...

ممنون .اختیار دارید.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
كسي هست كه سختيهاش واقعا زياد باشه اما ارامش داشته باشه؟ بياد به من بگه چيكار كرده

بله عزیزم.امام حسین و حضرت زینب.حضرت زینب با وجود اون همه سختی گفتند مارایت الا جمیلا.....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بپرسيد بالاخره چيزي كه ادم هنوز نميدونه را بايد بگه يا شما يه چيز جديد ياد ميگيريد يا بقيه

عزیزم بحثم راجع به موسیقیه نمیخوام اینجا مطرح بشه چون عقاید متفاوته و توهین میشه.

میخواست با بانوی بی نشان صحبت کنم.

وای مثله من همیشه از خودش خواستم همییییییشه ،همیشه هم کنارم بوده

اره مهربونم.. خدا میگه:الیس الله بکاف عبده:ایا  خدا برای بنده اش کافی نیست

هی خواهر.

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
اره مهربونم.. خدا میگه:الیس الله بکاف عبده:ایا  خدا برای بنده اش کافی نیست هی خواهر.

زیاد اهله قرآن خوندن نیستم ولی عجیب دوست داشتم این جمله رو مرسی💟

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
واقعا مشكلاتتون يخت و طاقت فرسا بود و نااميد بوديد

مشکلاتم زیاد و سخت و طاقت فرسا بود.

ولی هیچ وقت نا امید نبودم .مطمین بودم که حل میشه.

الان ميخوام كسي باشه كه توضيح بده

ببین عزیزجان،خدا خیر مطلقه.یعنی جز خیر و خوبی چیزی نیافریده.اگر سختی تو زندگی وجود داره و شر حساب میشه نسبیه.مثلا وجود مار خودش خوبه و نیاز،اما اگر شما رو نیش بزنه برای شما درد و مصیبت به دنبال داره.

خدا بسیار بسیار مهربانه.وقتی به یقین برسید که ظلم نمیکنه،رنج و سختی نیافریده میتونید به راحتی کنار بیایید با مشکلات.

در اینصورت مشکل رو دیگه مشکل نمیبینید.یه پله میبینید برای رشد.

ميگم با امتحاناي كوچيك هم ادم خودشو نشون ميده كه خوب ادميه يا بد چرا ادم بايدد امتحاناي سخت بده كه ح ...

نصف مشکلات ما به خاطر اشتباهات خودمونه.امتحان نیست.