بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورم واقعيه ها؟ عين وقتي كه يه دوست يا اشنا داريد و توي سختيها بهش زنگ ميزنيد ايا با خدا ام اين را ...
اره عزیزم... اره... گاهی بی کس تر از همه میشم... درد دل میکنم باهاش... حس میکنم کنارمه... بالا سرمه... حالا گاهی دراز میکشم کنار سجادم... حس میکنم بغلم کرده... توی آغوششم...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
منظورم واقعيه ها؟ عين وقتي كه يه دوست يا اشنا داريد و توي سختيها بهش زنگ ميزنيد ايا با خدا ام اين را ...
آره واقعیه واقعیه
به خدا خیلی وقتها ازش خجالت میکشم .چون اون خدای خوبیه برای من ولی من بنده خوبی نیستم براش.
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
من این اعتقاد رو دارم و می دونم این درسته کلا برای ادم ها کسی جز خدا وجود نداره حتی پدر و مادر تو رو دوست نخواهند داشت مگه اینکه به خاطر محبتی که خدا توی دلشون انداخته چونکه تو قیامت همون پدرو مادرت هم دیگه دوست نخواند داشت پس کلا این محبته مال خدا بوده تو تر موقعی چه سختی باشه چ اسونی من از خدا کمک می خوام چون بدون کمک خدا همون اسونی هم میشه سختی
دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
چرا من توي سختيها فكر ميكنم تنهام و خدا منو تنها گذاشته؟ و ارامش ندارم
اگه خودتو بسپاری به خدا و یقین داشته باشی که اون بدتو نمیخواد به آرامش میرسی.
من تو فوت مادرم داغون بودم اشک چشمم خشک نمیشد ولی اصلا به خدا گله نکردم و فقط اون بود که آرومم میکرد.
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
معتقدم به اینکه خدا ظلم نمیکنه و هفتادبرابر از مادر نسبت به بنده مهربانتره.برای همین آرامش دارم
سلام عزیزم خوب هستید یه سوال اعتقادی داشتم ازتون میخواستم تو خصوصی بپرسم .لطف میکنید درخواست دوستیمو بپذیرید؟
ممنون میشم .
میترسم اگه تو تاپیک ها بپرسم جنجالی بشه.