شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
همین قرآن گفته هر بدی به انسان برسه از جانب خودشه و هر خیری که برسه از طرف خداوند.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خانم خةب با دليل و منطق برام توضيح بديد همينطوري كه نميشه بگي خدا خير افريده همون قران هم بايد با منطق ادم متوجه بشه نه اينكه بگي چون قران گفته. اخه كسي كسي كه خودش در مشكلش نقشي نداره اگه از روي حكمت و يا امتحان الهي نباشه پس با يه نفر ديگه چه فرقي داره كه اين مشكل براش پيش نيومده؟ اينطوري كه عدالت نميشه
با يك جمله سخن نگيد من چند بار ازتون توضيح خواستم اينكه صرفا بگيد توي قران اين جمله اومده كفايت نميكنه با منطق توضيح بديد كه من منظور قران را متوجه بشم
خانم خةب با دليل و منطق برام توضيح بديد همينطوري كه نميشه بگي خدا خير افريده همون قران هم بايد با من ...
من با منطق جواب دادم و جوابم فلسفی بود،اما شما چون از علم فلسفه اطلاعی ندارید اینطور میگید.
عدالت رو میشه معنا کنید؟