sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 عنوان عزیزان فیلم بین 136 بازدید | 28 پست سلامیه فیلم خارجی خوب نه غمگین باشه نه کاملا کمدینه ترسناکتو مایه های دیوانه احمق عشقلطفا بهم معرفی کنین. فیلم خیلی خیلی خوب باشه ارزش حجم نتی که میره رو داشته باشهراستی از فیلمای علمی تخیلی هم متنفرم مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود) 1398/09/13 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6865 خیلی شرایط سختی گذاشتی بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
fahim_70 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 284 من فقط تو کار علمی تخیلی و ترسناکم😎 این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
mommy_narges عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 6339 من مشتری دایم فیلم کره ای هستم, اگه از سبک کره ای خوشت میاد بگم خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اسرینم عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 4271 سریال لاکاسا د پاپل دقیقا همونیه که میخوای با زبان اصلی که اسپانیاییه نگاه کن تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!
گیسوکمند۷۸ عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1032 عشق رزی فک کنم معیاراتو داشته باشه از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 خیلی شرایط سختی گذاشتی عزیزم لطفا کمک کنمثلا زنان کوچک دوست داشتملالا لند خوب بود ولی تهش غم اورد تو دلمسوگولی هم قشنگ بود اما ترجیح میدم داستان کاملا بسته بشه مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
z_zjm عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 157 یه فیلم هست درباره آدم فضاییه ودیالوگ نداره ولی به قدری قشنگه که من سه بار دیدم به هرکی هم گفتم و دیده نظرش همین بوده خلاصه که بی نظیره دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید تا لاغر بشم !وزن شروع ۸۶وزن فعلی۸۵.۴۰۰وزن هدف ۷۵
گیسوکمند۷۸ عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1032 من مشتری دایم فیلم کره ای هستم, اگه از سبک کره ای خوشت میاد بگم سینمایی قشنگ درام میشه بهم بگی... تخیلی نباشه از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 من مشتری دایم فیلم کره ای هستم, اگه از سبک کره ای خوشت میاد بگم نه اصلا کره ای نمیبینم فقط هالیوود. ممنون عزیزم مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 سریال لاکاسا د پاپل دقیقا همونیه که میخوای با زبان اصلی که اسپانیاییه نگاه کن ممنون عزیزم دیگه چی داری مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
mahiisml عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 1422 Friends with Benefitsخیییلی صحنه داره البته وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
گیسوکمند۷۸ عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1032 یه فیلم هست درباره آدم فضاییه ودیالوگ نداره ولی به قدری قشنگه که من سه بار دیدم به هرکی هم گفتم و دی ... میشه اسمشو بگی از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 یه فیلم هست درباره آدم فضاییه ودیالوگ نداره ولی به قدری قشنگه که من سه بار دیدم به هرکی هم گفتم و دی ... بگو عزیزم مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
گیسوکمند۷۸ عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1032 پنج قدم فصله هم قشنگه ...یا ب تمام پسرانی ک دوسشان داشتم از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)