2777
2789
عنوان

چتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 76 پست
دوره احساسي تصميم گرفتن گذشته و اينكه بگيم گناهه... بچه كجا بود؟ چرا مسئله رو حاد ميكنيد؟ نگفت ...

شلوغش نکردم خانم محترم 

وقتی قلب داره و اون قلب میزنه یه بچه به حساب میاد

درضمن اعتقادات من با شما متفاوته دیگه صحبتی نمیمونه

لطفا ریپلای نکن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اینم نظر منه،بنظرم وقتی تو ی زندگی بی ثبات با ی مرد عوضی گرفتاری،حالا اون وسط با جلوگیری یا قرص اورژ ...

چه توجیهات مسخره ایی

بره لوله هاشو ببنده، احتمال بارداری به صفر میرسه، نه که هی باردار بشه هی سقط کنه

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نظرات فرق داره با هم ديگه.... شما هم نبايد تاپيك بزنيد چتونه؟ من دوتا بچه دارم و به خواست خودم ...

خب لوله هاتو ببند، نه با قرص و دستگاه

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

فکر کنم زیر سه ماه سقط بچه گناه بزرگی نداره چون جون نداره هنوز 

از ۶ هفته قلبش میزنه چطور میگی جون نداره

چه توجیهات مسخره ایی بره لوله هاشو ببنده، احتمال بارداری به صفر میرسه، نه که هی باردار بشه هی سقط ک ...

دیگه خودش میدونه،الان کجا لوله میبندن عزیز؟؟؟

کدوم دوره ای؟! همه جا ممنوعه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
قضاوت چیه دوستم. من دارم حرف میزنم میخوام بدوم علتش چیه چطوری میشه یکی اینکارو میکنه. چطور دلش میاد. ...

میخوای بدونی چطوری میشه؟

ششاید یکی از تجاوز باردار شده چیکار کنه؟

یکی که دنبال طلاقه و شوهرش نالایقه و پیشگیری هم کرده و اردار شده چیکار کنه؟

مادری که ایدز داره و به بچه انتقال میده چیکار کنه؟

مادری که کارتن خوابه و معتاده و از راه های غیر شرعی بچه دار شده چیکار کنه؟

بیوه ای که محض خرجی خودش و یتیم هاش پنهانی صیغه شده و با پیشگیری باردار شده چیکار کنه؟

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
دیگه خودش میدونه،الان کجا لوله میبندن عزیز؟؟؟ کدوم دوره ای؟! همه جا ممنوعه

الان جامعه پر از رشوه است،کسی که بچه خودشو میکشه بهتر بره رشوه بده به دکتر براش ببنده!

عزیزم الان دیگه همه به به شعور و اگاهی رسیدند و در این مورد بهتره خودشون تصمیم بگیرند میشه پیشنهاد د ...

دلم میسوزه بخدا. اونسری یه نفر تاپیک زده بود عقد بود. کلی آدم بهش قرصها مختلف پیشنهاد داده بودنذ. اون بنده خدا هم واقعا آگاه نبود. دنبالش بود قرصو پیدا کنه بخوره بعد میگفت میخوام کسی نفهمه. چجوریه؟ خب اون ادم بره قرصو بخوره صدتا بلا براش بشه خوبه؟ 

دنیام بچه هام 🥰  
چرا ببندم؟ مگه ناخواسته باردار شدم؟ در ضمن زير ٤٠ سال بايد سه تا بچه داشته باشي اونم سزارين تا لوله ...

چطور دستور قتل بچه رو صادر میکنید ولی نمیتونید فک کنید بعضی دکترها هستن که رشوه میگیرن و هر کاری میکنن!