روزی صد تا تاپیک میاد قرص یا دارو معرفی کنید واسه سقط. یکی عقده یکی شیر میده یکی توان مالی نداره یکی شوهرش خوب نیست. اینا دلایل سقطشونه. والا من خودم بچه ام 14 ماهش بود باردار شدم دو ماه بعد از شیر گرفتمش. الانم خیلی برام سخته بچه داری و حاملگی مخصوصا سرویکسم کمه استراحتیم. ولی یکبارم نگفتم کاش سقط میکردم به ازاش صد بار گفتم خودم و شوهرم باید حواسمونو بیشتر جمع میکردیم. چطوری به سقط فکر میکنید؟ برام عجیبه؟ کافیه دوبار برید مطبای دکترا ببینید چند نفر چندین ساله در انتظار بچه ان. کافیه اونایی که بچه ناقص دارن، از پرورشگاه بچه میارن رو پای حرفشون بشینید. اگر انقدر براتون مهمه چرا جلوگیری نمیکنید؟ چرا برای خودتون عذاب وجدان و گناه میخرید. میدونم گاهی اوقات واقعا شرایط نگهداریش سخت میشه مثل خود من. ولی آخه سقط؟ نمیترسید خدا عوضشو بده بهتون؟
میخوای بدونی چطوری میشه؟ ششاید یکی از تجاوز باردار شده چیکار کنه؟ یکی که دنبال طلاقه و شوهرش نالای ...
در تكميل حرف شما شايد هم يكي بچه نميخواد وكلا زندگيش هم خوب باشه ولي به هر دليلي اون بچه رو نخواد واسه همين سقط كنه ... صرفا كساني كه سقط ميكنن فقير و مشكل دار كه نيستن
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
قتل؟؟؟؟ ميشه ديگه اين بحث رو ادامه نديم چون اصلا حرفاي همو نميفهميم...
چشم
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
دلم میسوزه بخدا. اونسری یه نفر تاپیک زده بود عقد بود. کلی آدم بهش قرصها مختلف پیشنهاد داده بودنذ. او ...
اره میدونم مشفقانه داری میگی حتی ممکنه بعد سقط به راحتی بچه دار نشن یا من اصلا اعتقاد دارم بچه روزیش میاد اگر کسی به خاطر بی پولی اینکارو بکنه خیرو برکت از زندگیش میره ولی خب بعصی ها هم شاید حق داشته باشند
واقعیته عزیزم! حالا بره دستورالعمل نادرست انجام بده! جون خودشم بگیره که بدتره!!!
به نظرمنم کارتون درسته،اخه اگ از روی یه سهل انگاری باردار شده باشه یه خانوم درصورتی که شرایطشو نداره چرا باید نگهش داره...اونم با وضعیت الان که مث گذشته نیس که ۷ تا بچ بیارن هی بگن خدا روزیشو میده،خداروزیشو میرسونه ولی ماهم باید عاقل باشیم
قلب فرق میکنه خود روحانیا میگن زیر سه ماه روح نداره منم فقط حرفیو که از روحانی شنیدمو ...
اونا اگه دستور سقط میدن فقط و فقط بخاطر نقصی که تو بچه باشه، وگرنه هرگز دستو سقط نمیدن
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
دستور نه اما زیر سه ماه گناه کبیره نیست گناه هست اما نه به اون بزرگی منظور حکم قتل نداره
همچین حکمی تا حالا نشنیدم