2777
2789
هیچی.. دوباره ازدواج میکنه در آینده

دقیقا ... ولی اینکه با کی ازدواج کنه بستگی داره به خودش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضیا چرا فک میکنن طلاق اخرزندگیه ؟ خب طلاق هم یه راحلی که غرب وشرق تاییدش کردن توقران هم اومده حالا بقیش به خودطرف بستگی داره خیلیا طلاق گرفتن وپشینونن خیلیام موفق شدن و الان خوشبختن 

دقیقا ... ولی اینکه با کی ازدواج کنه بستگی داره به خودش

قطعا همینطوره.. و بیشتر مواقع به خاطر اینکه طرف با تجربه تر شده ازدواج بهتری میکنه. خودم تو دوران عقد جدا شدم و الان ۵ ساله ازدواج مجدد کردم... 

طلاق آخرین راه است صادقانه میگم خواهرم اول تمام راه های حل مشکلتون را بروید، مشاوره بگیرید، صحبت‌های لازم را بکنید و نهایتأ اگر موفق به تفاهم و سازش نشد به طلاق فکر کنید همونطور که خداوند ازدواج را حلال کرده طلاق را هم حق زوجین دانسته و حلال است ولی در صورتیکه هیچ را حلی باقی نمانده باشد، انتخاب الان شما انتخاب بین بد و بدتر است پس خیلی محتاطانه قدم بردارید، انشاءالله هرچه به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
برو پیج بهزاد چاووشی یک مطلب راجب خیانت همسران گذاشته توی استوریای اینستاگرامش  اونارو بخون&nb ...

سلام لطفا بیا پست آخرم در مورد طراحی داخلی به کمکت نیاز دارم دوستم.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
موقعیت الان با بعد طلاقت رو بسنج اگه فک میکنی قراره اوضاعت بهتر بشه و از همه مهمتر روح و روانت ارامش ...

میدونم بدتر میشه و خیلی هم از الانم بدتر اما غرورموله کرده نمیتونم ادامه بدم

من طلاق گرفتم درسمو ادامه دادم ارشد گرفتم سرکار رفتم و استخدام دولتی شدم فقط فقط خریتم تو انتخاب همسر دومم بود اشتباه کردم مجدد ازدواج کردم بااین شوهرم😢

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
من طلاق گرفتم درسمو ادامه دادم ارشد گرفتم سرکار رفتم و استخدام دولتی شدم فقط فقط خریتم تو انتخاب همس ...

واییییی من اصلا بدنم مور میشه ب ازدواج بعدی فک کنم اونم نا موفق از بس عذاب دیدم