2777
2789
شوهرم خیانت کرده برگشتم ب خونم اما انگار نمیتونم ادامه بدم میخام طلاق بگیرم اما از بعدم از ایندم میت ...

برو پیج بهزاد چاووشی یک مطلب راجب خیانت همسران گذاشته توی استوریای اینستاگرامش 

اونارو بخون 

بعد برو مشاوره 

تموم تلاشتو برای حفظ زندگیت کن که بعدها نگی تلاش نکردم 

اگه هیچی تغییر نکرد اونوقت تصمیم به جدایی بگیر 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم تا تنور داغه یه چیزی بگیر حق طلاق و ملک 

مجبور نیستی بعد زندگی کنی ولی الان فیلمشو بیا اینکار و بکنه میبخشی بعد گرفتن برو طلاق بگیر 

بزار بدونه معنیی رکب خوردن و نامردی چقد دردناکه 

نمیخواد خوب باشی الان بد بد باش انتقامتو خودت بگیر

موقعیت الان با بعد طلاقت رو بسنج اگه فک میکنی قراره اوضاعت بهتر بشه و از همه مهمتر روح و روانت ارامش بگیرن طلاق بگیر 

اگه هم فک میکنی تصمیم الانت از روی اعصبانیت هست و بعدا ممکنه پشیمون بشی کمی فکر کن 

تنها مسئله ای که مهم نیست فقط سنت هست

گریه و گوه خوری

اگه رابطه داشته باطرف جداشو عزیزم فرصت دوباره نده به همچین آدمی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

طلاق یه اتفاقه ... اینده هر ادمی به خودش بستگی داره مطلقه و مجرد و متاهل زن و مرد همه انسان ها فرداشون منوت به اینکه امروز چه فکری میکنن و چه تصمیمی میگیرن و چه اقدامی میکنن ... ربطی به طلاق گرفتن و نگرفتن نداره هزاران انسان جدا شده موفق دیدم ... البته اگه به علت طلاق دچار افسردگی و انزوا و ترس از نگاه مرم بشی و نتونی زندگی سالم و شادی داشته باشی قطعا اینده خوبی هم نخواهی داشت 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...