2777
2789
دور از جون این حرفا چیه چه خوابی میبینی؟

یه شب خواب دیدم کنار یه آتیشی نشسته بودم دخترمو دادم ه مامانم آب ریختم آتیشو خاموش کردم یدفه همه دوروبرم فقط سیاهی بود و خاک ... دیشبم خواب دیدم بابابزرگامو نشونم دادن گفتن پیش کدوم میری منم  یکیشونو انتخاب کردم

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه شب خواب دیدم کنار یه آتیشی نشسته بودم دخترمو دادم ه مامانم آب ریختم آتیشو خاموش کردم یدفه همه دور ...

انشاالله ۱۲۰ سال عمر میکنی تلقین نکن به خودت

حتما به این چیزا زیاد فکرمیکنی تو خوابت میاد

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

قضیه این همه بارندگی و اینکه هنوز الودگی وجود داره چیه   پس ربطش با تاپیک فکر کنم اینطور با ...

والا من امروز رفتم بیرون آلودگی ندیدم بعد بارون 

آره والا ما تو تهران زیاد دووم نمیاریم 😟

عرضی نیست...
انشاالله ۱۲۰ سال عمر میکنی تلقین نکن به خودت حتما به این چیزا زیاد فکرمیکنی تو خوابت میاد

آره دوبار از امام رضا مرگمو خواستم دنیا رو دوست ندارم فقط نگران بچه هامم

آره دوبار از امام رضا مرگمو خواستم دنیا رو دوست ندارم فقط نگران بچه هامم

چقد دلت غم داره

توروخدا بخاطر بچه هات از خدا مرگ نخواه

مامان منو انقد اذیت میکردن هی با گریه از خدا مرگ میخواست

بچه بودم اما با هربار اینطور گفتنش زار میزدم و دهنشو با دستم میگرفتم که نگه التماس میکردم که نگو

آخرش منو تو عالم بچگی و تنهایی تنها گذاشت و رفت

اشکم دراومد...

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

چقد دلت غم داره توروخدا بخاطر بچه هات از خدا مرگ نخواه مامان منو انقد اذیت میکردن هی با گریه از خد ...

خدا مامانتو بیامرزه ببخشین ناراحتت کردم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا من امروز رفتم بیرون آلودگی ندیدم بعد بارون  آره والا ما تو تهران زیاد دووم نمیاریم 😟

من کرج هستم   بشدت بارون باریده از دیشب تا الان   اماهنوز توکانالها میزنن هرنوع فعالیت ورزشی ممنوع    زیر بارون نرید و هزار تاحرف عجیب دیگه

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
خدا مامانتو بیامرزه ببخشین ناراحتت کردم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنونم خدا رفتگانتونو بیامرزه💚

دلم گرفته بود هی جلوی خودمو میگرفتم گریه نکنم با یاداوری اون روزا نتونستم جلومو بگیرم

طفلک مامانم خیلی مظلوم بود ای خدا چقد بی انصافی