2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیرزن ۷ تا پسر داشت همشونو از دست داد تو کودکی و نوجوانی.پسر اخریش از خواب بلند شد گفت مامان برین قبرمو بکنید بعدازظهر طوفان مییاد نمیتونید مادره گفت این چه حرفیه میزنی .بعدش پسره مرد و طبق حرفش یه باد وحشتناکی اومد نتونستن قبرشو بکنن.ما قبلا خونمون روستا بود پیرزن تا ۹۰ سالگیش تنها تو یه اتاق کوچیک زندگی کرد.همین یکسال پیش مرد .خدا رحمتش کنه خیلی زندگی غم انگیزی داشت

حرف معنوی که نه ولی پدربزرگم انگار میدونست که میخواد بره .قبل از مرگش کلیی قندو چایی گرفته بود عمم اینا گفته بودن خیلی زیاد گرفتی گفته بوده نیاز میشه .البته نزدیک عید بود ولی خب بازم بیش از حد خریده بوده .یه روز قبل از عید که داشتیم میرفتیم شهرستان هم ما هم عموم اینا همش میگفته چرا نمیان زنگ بزن ببین کجان .

موردی در تاریخ هست، یک دوشیزه به نام خانم امیلی دیکنسون، که ۵۰ سال بد از مرگش کتاب شعری از ایشون چاپ شد و در دنیا غوغا کرد.

این خانم در سال ۱۸۸۲ فوت کرده، یک روز قبل از مرگش به دختر خاله اش نامه ای داده بوده، و در نامه تنها یک جمله بوده: "زمانش فرا رسید"

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
اصلا ربطی به بارون نداره قبل اونم من شنیدم که میگفتن بعضی مناطق بوی بد میاد

قضیه این همه بارندگی و اینکه هنوز الودگی وجود داره چیه   پس

ربطش با تاپیک فکر کنم اینطور باشه که اخرش همه   یا با این بارون الوده یاهوای الوده یا ذرت الوده یا انفولانزا یا......مرگ مشکوک میشیم😁

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️