2777
2789
عنوان

کی با بچه چهل روزش،ی ماه تنها بوده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 70 پست
زنی که زایمان میکنه به نظرم باید پرو باشه ینی چی تنها بمونه ته خونه با یه نوزاد کولیکی. به نظرم استا ...

آره بابا ، اصلن بچه داری مسئولیت داره ، والا گریه زیاد دل درد ،، به نظر من دست تنها واقعن سخته ، حتمن باید بره خونه مادرش و مادرشوهرشه

زنی که زایمان میکنه به نظرم باید پرو باشه ینی چی تنها بمونه ته خونه با یه نوزاد کولیکی. به نظرم استا ...

خونه مادرم نمیتونم برم مگ اون بیلد..مادر شوهرمم میومد ولی جمعه ی عمل سخت داره..تنها چارم مادرمه بگم بیاد پیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم. خیلی راهکارهای خوبی دادی

همه جوره راهکاری رفتم گرونترین قطره های کولیک گرفتم فقط همین روغن چرب کردن و ماساژ و قنداق بهم جواب داد عرق نعنا و رازیانه و زیره سیاه هم خودم خوردم 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
من یه بار تاپیک زدم که میرم خونه مامانم بچه رو نگه داره من استراحت کنم روزا همشون بهم توپیدن که چرا ...

چرا بی عرضگی 

اینم از عجایب نی نی سایته دیگه

نفسشون از جای گرم بلند میشه با بچه یی ک کولیک داره و رفلاکس داره و گاهی من تا پنج بار لباسشو عوض میکردم و گرسنه میموندم تا شب چون دیگه جونی برام نمیموند ک بخام غذا بخورم عایا باید خونه خودم میموندم و تلف میشدم ک ی عده بهم نگن بی عرضه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چرا بی عرضگی  اینم از عجایب نی نی سایته دیگه نفسشون از جای گرم بلند میشه با بچه یی ک کولیک دا ...

منم همینطور بودم میرفتم خونه مامانم کمک حالم بودن ولی من از خونواده شوهر تیکه میشنیدم که شوهرشو ول میکنه میره

باز خداروشکر شوهرم پشتم بود دوبار حالشونو گرفت ساکت شدن،،، خداییش خیلی سخته

پسر من هیچجوره آروم نبود کلا دهنش باز بود یبار ۱ماهگیش خونه مادرشوهرم بودم آروم بود بعد چله پسرم قاطی کرد دوماهگی رفتم خونشون وحشت کرده بودن شوهرم گفت حالا حالتون جا اومد؟؟؟ 

تا کسی تو شرایطش نباشه حرف زدنش بادهواس

خواهرم بچه اش سایلنت بودااا ۱۰ روز از پشر من کوچیک بود اونو بامن مقایسه میکردن  

منم همینطور بودم میرفتم خونه مامانم کمک حالم بودن ولی من از خونواده شوهر تیکه میشنیدم که شوهرشو ول م ...

دقیقا خانواده شوهر منم اول میگفتن بچه ساکته یه چند وقت پشت سر هم‌رفتم اونجا موندم گریهاشو ک دیدن ساکت شدن 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥