2777
2789
عنوان

کی با بچه چهل روزش،ی ماه تنها بوده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 70 پست
برعکس دخترمن هر یکساعت بیدارمیشد خیلی سخت گذشت بهم تا صب بیداربودم شیرم نداشتم همش باید میدوشیدم مید ...

آخی خداحفظشون کته واقعاسخته بیدارموندن شبا

من توچهارماه سرهم ۱۰ساعت بیدارنموندم خداخیرش بده دخترمو

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازاتاق زایمان تاهمین الان که دوسال وسه ماهشه خودم تنهابزرگش کردم خودم کاچی پختم خودم دکتربردم..خودم...

همیشه بدون کسی هست ازتوبیشترسختی کشیده ولی میگذره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خدا کمکت کنه واقعا دست تنها سخته 

دختر من تا ۱ ماهگی کولیک داشت بعدشم رفلاکسش شروع شد 

بعدشم واکسن و دردسراش 

کلا تمومی نداره

شبی که واکسن زد تب کرد مونده بودم بچه رو شیر میدم عمودی بگیرم بالا نیاره یا تنشو خنک کنم تبش بالا نره همش بالا اورد تا صب طفل معصوم

حواست باشه!
همش گریه میکنه نمیتونم ببرم خونه مادرم اذیتشون میکنه..مامانمم نمیاد

تو رو خدا بذار کنار این حرفا رو هر چی باشه مادرته ینی چه ادیتشون میکنه بی خیال یکم پرو باش همین فردا  زنگ بزن بگو دارم میام پیشتون بعدم جمع کن برو

اگه شیرت رو میخوره  سعی کن چیزای نفاخ نخوری مثل تخم مرغ   بادمجان   پنیر   و یکم که بهش شیر دادی نفخش رو در بیار  و دوباره بهش شیر بده   یعنی توی چند مرحله .

وقتی گریه میکنه یه پستونک بزار دهنش و بزارش روی دستات و بلند شو راه برو و هی حالت لالایی باهاش حرف بزن  اروم میشه میخوابه  از قطره ی پدی لاکت و استامینوفن هم اگه دکترش اجازه می ده استفاده کن براش.

من ازاتاق زایمان تاهمین الان که دوسال وسه ماهشه خودم تنهابزرگش کردم خودم کاچی پختم خودم دکتربردم..خو ...

پس شوهرت چی؟؟همینک شب تنها نبودی کلیه.من فقط باشن بخوابنم راضیم

خدا کمکت کنه پسر منم جفتشو داشت  اگه میتونی برو خونه مامانت بمون من ک تا چندماه اونجا بودم چون ...

من یه بار تاپیک زدم که میرم خونه مامانم بچه رو نگه داره من استراحت کنم روزا همشون بهم توپیدن که چرا میری و بشبن خونت 

احساس بی عرضگی کردم 

اان شما اینجوری گفتی فهمیدم فقط من نیستم

حواست باشه!

عزیزم خیلی سخته میفهمم،من پسرم وقتی خیلی گریه میکرد میذاشتیم لای پتو تابش میدادیم وقتاییم که تنها بودم یه طرف پتو رو محکم میبستم به تاج مبل یه طرفشم خودم میگرفتم تاب میدادم اروم میشد

پستونک و نبات داغ سفید بده هروقت گریه هاش اوج گرفت. دمر بذارش کنارش باش عالیه.   برای رفلا ...

اره  یکم اب جوشیده ی ولرم بزار  توی فنجون اندازه ی یه عدس نبات سفید توش حل کن بهش بده  برا معده و رودش خوبه.

از شانسم پساونک هیچ جوره نمیگیره

هر وقتریه میکنه بچه رو بغل کن اسکات بزن 😂 عجیب جواب میده و ساکت مبشه میخوابه 

ولی کمر و زانوای خودت داغون میشه

قنداقشم کن خیلی راحت تر میخوابه

حواست باشه!

من شوهرم رفت ماموریت دخترمم یکیش پیش بود یکیش کلاس اول پسرمم ۱۰ روزش سقف خونمم ریزش کرد تو شهر غریب من موندمو تنهای تنهااااا تازه مخزن آبمونم سوراخ شده بود آبم نداشتیم تا یک ماه فقط با دبه استفاده کردم تا شوهرم اومد زایمانم خیر سرم طبیعی بود ولی تا دوماه لگنچه م باز بود و درد میکشیدم شبا که از درد هموریید و عفونت شکمم جیغ میکشیدم روزا هم با بچه ها درگیر بودم اخ اونروزا نسیب گرگ بیابون هم نشه 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

[QUOTE=114334498]از شانسم پساونک هیچ جوره نمیگیره[/QU

اگه میتونی مارک های دیگه رو امتحان  کن .بی بی لند  ارتودنسی خوبه و   مارک های دیگه هم هست .بعضی ها تمام سیلیکنی هستند   بعضی بچه ها از اونا میگیرن