2777
2789
عنوان

کی با بچه چهل روزش،ی ماه تنها بوده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=114330582]منم شرایطم مثل توعه.بچم رفلاکسه و کولیک و ۴۷ روزشه شوهرمم انگار ن انگار خداکمکمون ک ...

مال من وقتی  خیلی گریه میکرد منم گریه میکردم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
[QUOTE=114330582]منم شرایطم مثل توعه.بچم رفلاکسه و کولیک و ۴۷ روزشه شوهرمم انگار ن انگار خداکمکمون ک ...

شبایی ک کولیکش میگیره

میزارمش سرشونم

یه بند انگشت قطره کولیف میدم

اروم میشه

نیم ساعت بعد گیرمیچر میدم

میزارم تو گهواره

روپام تابش میدم

یکم پستونگش مبدم

یکم شیرش میدم

دوباره یه بند لنگشت کولیف میدم

راهش میبرم

واسش صدای سشوار میزارم

و.....

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
هیچکدومشون عین خیالشون نیست..هرکار کردم بهشون بزنگم بیان پیشم نتونستم

زنگ بزن خودتوبزن به اون راه

منم همش خونه مامانم بودم پوستاستخون شده بودم

خیلی سخته 

تنها که مبموندم نفسم میگرفت 

شوهر منم تا شب نبود

ببین خیلی سخته مخصوصا کولیک ، بخدا ما فقط میذاشتیم تو ماشین و راه میرفتیم بدون هدف ، تا بچه یه کم آروم شه بچه من کولیکش بدجور بود،،، ببین بچه رو ببر دکتر ،، من بهش شربت گرمیچر انگلیسی رو میدادم یه کم بهتر میشد، گرونه ولی ارزششو داره بچه عذاب نکشه من ۲۲۰ میخرم

عزیزم آره سزارینی سخته خودمم سز شدم. 

تنهاشانسی که داشتم بچم خیییلی آرومه خداروشکرشب ساعت۱۱یا۱۲میخوابه تاساعت۱۱یا۱۲صب گوشیمومیذارم زنگ بیدارمیشم شیرش میدم وگرنه بچم بیدارنمیشه😍😍😍

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

پستونک و نبات داغ سفید بده هروقت گریه هاش اوج گرفت. دمر بذارش کنارش باش عالیه.   برای رفلاکس شیرخورد اروغشو بگیر به پهلو بخوابونش یه بارچپ. یه بار راست. شیراینجوری توی گلوش نمیجوشه. 

هستن..بیخیالن

بابا بیخود بیخیالن، نوه شونه ،، ببین بچه کولیکی خیلی خودش اذیت میشه نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی یکی تا دو ماه سختی داری ،، غرور و رودروایسی نداشته باش حالا که همسرت نیست باید بخاطر بچت بری اونجا خونه یکیشون بمونی ، بخدا دست تنها خیلی سخته حتمن به کمک احتیاج داری ، شوهرت چرا ازت دوره

از سایت بازار برنامه کمک خواب کودک رو دانلود کن صداهای مختلف براش بزار 

قطره کولیف . یا کولیکز. روزی سه بار بهش بده . پستونکیش کن حتما . یه کم زیره سبز چند تا دونه با نبات کوچولو تو لیوان یکم اب جوش بریز بزار دم بکشه روزی سه بار بده 

شکمشو با روغن زیتون چرب کن . بزار رو دستت تابش بده 

کمک کنندست 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
تنهاشانسی که داشتم بچم خیییلی آرومه خداروشکرشب ساعت۱۱یا۱۲میخوابه تاساعت۱۱یا۱۲صب گوشیمومیذارم زنگ بید ...

برعکس دخترمن هر یکساعت بیدارمیشد خیلی سخت گذشت بهم تا صب بیداربودم شیرم نداشتم همش باید میدوشیدم میدادم بهش تا حایی که این اواخر شیرم کم شدبچم گریه میکرد از گشنگی. چون شیرخشک بعد 6ماهگی نمیخورد. الانم تو دلی دارم امیدوارم بچه ارومی باشه