2777
2789

از پسش برمیام.همسرم شهرستانه.هم کولیک داره هم رفلاکس. واسم دعا کنین خدا کمک کنه بچم اروم بگیره و خوب شه..خیلیی سخته😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله میتونید ، وقتی تونستید دوران بارداری و زایمان رو طی کنید این رو هم میتونید عزیز جان ، انشالله یه مادر توانمند و قوی و محکم هستید و نی نی گلتون هم اذیت نمیکنه

سلام😊 

وای خیلی سخته خدا کمکت کنه،البته شیرینی هاش سختس هارو کم میکنه،پسر منم ۶ ماهشه بعضی وقتا واقعا کم میارم حس میکنم خودمو کلا فراموش کردم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

خدا کمکت کنه پسر منم جفتشو داشت 

اگه میتونی برو خونه مامانت بمون من ک تا چندماه اونجا بودم چون شوهرم صب تا شب نبود تنها ک میموندم حتی نمیرسیدم غذا بخورم آب شده بودم 

اگه نمیتونی کمکی بگیر مثلا پرستاری ک هفته ایب دوبار بیاد کمک ک بتونی کارای دیگه رو بکنی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چقد سختته عزیزم. من تا چهل روز دست و پاشکسته پیشم بودن بعدش تنهابودم و خودمم حمومش میکردم

خودم سزارینی بودم تا۱۰روزمامانم پیشم بودبعداون باشوهرم بردمش حمام وکارای خونمم شوهرم انجام داد

آخه شهرغریبم😞

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید