2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه ؟؟؟؟؟

520 بازدید | 52 پست

چه چیزایش بی خوده و بلاستفاده میمونه ؟؟؟ در ضمن نصحیتم می خوام تا از خرید چیزایی بی خود صرف نظر کنم؟؟؟ یکم نصیحت چاشنیش کنید؟؟؟؟؟

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای هرکی یه سری چیزا بلا استفاده هستش باید ببینی نیاز خودت چیه مثلا من چایی ساز نگرفتم ولی میوه خشک کن گرفتم چون میدونم استفاده میکنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

من پلوپز خیلی ب دردم خوردو گوشکوب برقی سه کاره

چیزایی ک بلا استفاده موند:اسپرسو ساز

بخارشو 

ماشین ظرفشویی

فقط همینا

ماشین ظرفشوییمم چون خرابه اررور میده خدا لعنت کنه سامسونگ رو اررور4Cمیده همش

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

زودپز خوبه براي مواقعي كه مهمون داري و عجله داري 

پاوپز نگير 

چاي ساز هم من اصلا دوس ندارم 

ولي در كل همه چي بخودت و استفاده خودت بستگي داره 

بعضيها پلوپز وقتي مهمون دارن استفاده دارن و خيلي كاربرديه براشون

وزن شروع 

بستگی ب استفاده خودت داره .ک چی نیازت میشه .مثلا تخم مرغ پز .سرخ کن .هواپز .وووو ضروری نیست از چیا بی خود صرف نظر کن وسیله بهتر بخر مثلا اتو جاروبرقی ماکروفر همزن وسایل برقی مارک خوب بخر

هر کی یه مصرفی داره خب  من خرد کن س کاره فیلیپس هر روز استفادمه یا تستر نون  و تستر ساندویچ یا همون‌ گریل زیاد استفادمه بقیشون ب ندرت

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
برای هرکی یه سری چیزا بلا استفاده هستش باید ببینی نیاز خودت چیه مثلا من چایی ساز نگرفتم ولی میوه خشک ...

وا

تو زمستو یک سینی استیلو روش فویل میکشی میوه ورقه میکنی میذاری زیر بخاری همون کارو میکنه دیگ😁😁چلی ساز بخاطر زود جوش اومدن اب خیلی خوبه

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
زودپز خوبه براي مواقعي كه مهمون داري و عجله داري  پاوپز نگير  چاي ساز هم من اصلا دوس ندا ...

وای من چایساز نداشتم بعدا گرفتم ی دنیا راحت شدم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز