2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 52 پست

استارتر من برام خیلی مهم بود ک جهازم همه جوره خوب پاشه پارسال تیر ماه عروسی کردم و فقط میخواستم ک هر چی بایدو بخرم،وسایل برقیم ک خریدم ایناست

پلو پز 

زودپز 

سرخ کن 

مولینکس 

آب میوه گیری 

تخم مرغ پز 

اسنک ساز 

چای ساز 

قهوه جوش 

همزن 

چرخ گوشت

سولاردوم

سماور

بخارشو 

اتو پرس 

سبزی خرد کن....

از سولاردوم و آب میوه گیری و همزن و بخارشو و اتو استفاده کردم بقیه وسایل همشششششش چرتههههههه ،الان ک عروسی پیش خودت میگی حتما باید بخری اما از من ب تو نصیحت هیچکدوم ب کارت نمیاد 

فقط چیزای واجب بخر و مارک خوب

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنطرتون اگه تو جهیزیه اینا رو نخرم زشت نیست  ؟؟؟

اگه بخوای به این فک کنی که بخری که زشت نباشه و بگن وااای چقدر سلیقه داره و ازین حرفا فقط خودت و خانوادت رو اذیت کردی. بشین قشنگ لیست کن. فک کن لازمت میشه یا نه. اونایی که مصرف نمیکنی رو خط بزن. آخرش یه لیست درست دستت بگیر و خرید کن. بازارم رفتی وسوسه نشو واسه خرت و پرت خریدن. روش فک کن.

من سرخ کن و چرخ گوشت و ساندویچ سازمو هنوز استفاده نکردم. اشتباه بود واسه من خریدشون

بنطرتون اگه تو جهیزیه اینا رو نخرم زشت نیست  ؟؟؟

هر چی دوست داری بخر 

به حرف مردم کار نداشته باش آدمایی که بخوان حرف بزنن کاملم بخری حرفشو پیدا میکنن 

آدم باشعورم هیچی نبری بازم ازت متشکره 

بنابراین هیچ به حرف کسی اعتنا نکن و اون چیزایی که دوست داری و لازم داری بخر 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
پلوپز؛سرخکن،چای ساز  وسایل چای دم کردن هم فقط یه مدل: کتری قوری سماور یا کتری شیردار  قا ...

یه سرویس آشپزخونه که من البته دوس ندارم 

یه سرویس پلاسکو لیمون 

فقط خواهشا مث کانال جهیزیه ها خونه رو خفه نکنی انقد پرکنی 

همه چی خلوت و ساده بهتره 

تاریخ عضویتم😅😅

باید به خودت نگاه کنی ببینی از چی استفاده میکنی. مثلا اهل درست کردن اسنک و وافل اگه هستی ساندویچ ساز بخر منکه خیلی استفاده میکنم. یا سرخ کن بدون روغن عالیه واقعا. 

من این وسایل رو نخریدم و هرگز احساس نکردم تو زندگی لازمه

هواپز و همه قرتی پزهایی که مد شده

چرخ خیاطی

چرخ گوشت

قابلمه بزرگ و ظروف برای مهمونی بیش از ده نفر 

ظرف پلاستیکی همه جوره و زیاد

چای ساز 

کریستال 

لوازم تزیینی

روتختی 

سرخ کن 

سبزی خرد کن

من اصلا زودپز میگم نخرید ب همه خانما اول اینکه غذای زودپزی مضره دوم اینکه خطرناکه و حتی این جدیداش ...

منم خریدم میترسم استفاده کنم اصلا نمیخواستم بخرم مامانم گفت این جزگ جهازه حتما باید خرید 

ولی من ۱ بارم استفاده نکردم ازش و نمیکنم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

به نظر من هزینه هارو بذار رو وسایل برقی بزرگ مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و اتو و تی وی.چون اینا بیشتر استفاده میشه جنس خوب باشه .بقیه هم به خودت نگاه کن که استفاده داره برات یا نه .