2777
2789
عنوان

یه سوال دیگ دارم☺

104 بازدید | 23 پست

اگ دختری از یه پسری خوشش بیاد و نتونه بهش بگه و هر هفته هم اونو میبینه چیکار کنه تا پسره بیاد سمتش؟😞😭من تا ب حال با کسی نبودم.بخاطر اینکه خواستم کسیو پیدا کنم که حس کنم این دیگ همونیه ک میخواستم.حالا پیداش کردم ولی هیچ کاری نمیتونم بکنم جز اینکه خودمو بزنم ب در نفهمی و از کنارش بگذرم بدون اینکه نگاش کنم،اصلا نمیتونم نگاشم کنم😞تا میبینمش ک داره نگام میکنه زود سرمو میندازم پایین😞چیکاااااار کنممممم😢😞

هیچی

کیف کن

بخدا بدردنمیخورن مردا

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
هیچی کیف کن بخدا بدردنمیخورن مردا

😞چی بگم والا،،،اول ازش متنفررررررر بودم،،،ینی همه میدونن ک ازین متنفر بودم،،،ولی خودمم نمیدونم چیشد یهو ب خودم اومدم گفتم وااای حدیث چیشدی تو دختر😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینجوری ادامه بده اگه بخوادتت خودش میاد سمتت زود وا نده

راستش من اگ خودمم بخوام نمیتونم ب روی کسی بیارم که ازش خوشم میاد،هم اینکه خجالت میکشم هم اینکه اصلا نمیتونم تو چشای طرف نگاه کنم.ادم اجتماعی و همیشه خندان و گرمی هستم ولی وقتی جلوی طرفی ک خوشم میاد قرار میگیرم کلا ذوب میشم انگار

تنهایی بهتره میخای واسه خودت درگیری فکری درست کنی؟

همینجوریشم فکرم درگیر میشه.ولی از اینم میترسم ک مث خیلیای دیگ اگ قدم بذارم تو راه دوستی با پسرا دیگ بیوفتم تو منجلابش و مث خیلیای دیگ بگم خب این نشد یکی دیگ،،،،من ادم متعهدیم و بیشترین اسیبو خودم میبینم،تا الان خودمو حفظ کردم و با کسی نبودم.امیدوارم عقلم ب قلبم غلبه کنه

همینجوریشم فکرم درگیر میشه.ولی از اینم میترسم ک مث خیلیای دیگ اگ قدم بذارم تو راه دوستی با پسرا دیگ ...

منم همینجوریم.

با یکی بودم ک قصدمونم ازدواج بود

ولی یهو همه چی خراب شد

کارم هرروز شده فکر کردن بهش و گریه

برو تاپیکمو بخون😖

‏برای تو، هیچ‌کس..‏جز من💚💛
منم همینجوریم. با یکی بودم ک قصدمونم ازدواج بود ولی یهو همه چی خراب شد کارم هرروز شده فکر کردن به ...

الان انقد در عذابم ک میگم

کاش هیچ وقت وارد زندگیم نشده بود

کاش عصلن منو نمیدید ک بیاد

سمتم کاش..

‏برای تو، هیچ‌کس..‏جز من💚💛
منم همینجوریم. با یکی بودم ک قصدمونم ازدواج بود ولی یهو همه چی خراب شد کارم هرروز شده فکر کردن به ...

اخییییییییی،،،خیلی بددددده😞😞متاسفم😞😞امیدوارم هر چ سریعتر ورق برگرده و دوباره شاد باشی❤مطمئن باش کسی ک ضربه نهاییو میخوره تو نیستی...کسی ک پشیمون میشه هم تو نخواهی بود،،،تو چیزیو از دست ندادی،،،حتما حکمتی توش بوده،خدا بزرگه و خودش میدونه،،،بهش فکر کن که حتما یچیزی بوده و قرار بوده اتفاقی بیوفته با ازدواج با اون شخص،،،حالا خدا کمکت کرده و تورو از اون جدا کرده،خدا حکیمه،،،من خودم اگ ظاهرمو ببینی فک نمیکنی ک چنین شخصیم ک این حرفا رو میزنم،،،ولی اگ خدا رو نزدیک ب خودت حس کنی و بدونی هر چی ک اتفاق میوفته خواست خدا و ب صلاح خودت بوده اروووم میشی

الان انقد در عذابم ک میگم کاش هیچ وقت وارد زندگیم نشده بود کاش عصلن منو نمیدید ک بیاد سمتم کاش..

خودتو ناراحت نکن قربونت برم من❤همه چی درست میشه،فقط بسپرش ب اون بالاسری