خونمون ویلاییه،،نیم ساعت پیش یکی در زد باز کردم گفت اینجا همسایه افغانی عروس ودوماد هستن کدوم خونه زندگی میکنه؟این محلی که ما هستیم افغانی نداره منم گفتم اینجور کسی نیست گفتش بغلیتون که افغانی نیست خودتم که نیستی پس کدومه؟!! گفتم نمیدونم گفت مستاجری؟گفتم نع،،،گفت من سیده طباطبایی هستم ده روزه از کربلا اومدم دیشبم از قم اومدم بارونم میومد گفت خیلی دسشویی دارم یه لحظه برم دستشویی گفتم بفرما!! دستشویی تو حیاطه ترس افتاد دلم اما دیگه اشتباه کرده بودم تا اومد بیرون مردم گفتم نکنه تهدیدم کنه با چاقو،،،بعد اومد بیرون گفت خدا دخترت وحفظ کنه😦تعجب کردم از کجا میدونه چیزی نگفتم فقط بره بعد گفت تو کوردی منم مشهدیم😦😦گفتم از کجا میدونی من کوردم؟گفت لهجه داری,,در صورتی که من اصلا کوردی حرف نمیزنم لهجه هم اصلا ندارم دیگه خیلی ترسیدم گفت خدا خیرت بده من دست خیر دارم اومدم واسه افغانیه قرآن بخونم استخاره کنم ببینم آخرش چی میشه آخه پنج سال ازدواج کرده بچه دار نمیشه توام برو قرآن بیار واست بگیرم تو لبخند به لب داری اما غم زیاد تو سینه داری(حالا خداروشکر اینجور نیست) گفتم نه مرسی گفت شوهرت خوبه اما اطرافیان نمیزارن زندگی کنی(خداروشکر اطرافیان من اصلا تو کار زن وشوهر دخالت نمیکنن) گفتم نه ممنون من اصلا مشکلی ندارم دیگه هی اصرار کرد دید فایده نداره رفت،،،،ولی خیلی ترسیدم از خودم بدم میاد که اینقد سهل انگاری کردم😭😭
اون ک غیب میگفته، چطو ادرس افغانیه رو از غیب بلد نبود😂😂
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچکس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
گذشت دیگه فکر نکن....از این به بعد درو برا اینجور چیزا باز نکن
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
با دختر عمم بودیم خندیدیم گفتم بگو و مامان و عمم هم کنارمون بود
اینده رو گفت
همیشه ب این فکر میکنم چطوری میدونست 😞
دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄 👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻 و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠 😍 من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞 آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست ندارم😳 شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂 درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊 بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐 درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍اره من حیا رو خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏 دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋