2777
2789

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم بگین اول از همه بگم من ازدواج دوممه و همسرم از ازدواج اولش یه پسر ۴ ساله داره ک ۲ ساله من دارم بزرگش می‌کنم از موقعی که ازدواج کردم مادرشوهرم همش بهم گیر می‌داد برا بچه که تو به بچه اهمیت نمیدی به بچه غذا نمیدی بچه رو ی‌زنی و فلان تا حرف دیگه منم یعنی یه جوری شدم جرعت نمیکردم ب بچه بگم بالا چشت ابروعه هیچ وقت جوابشو نمی‌دادم یعنی خیلی خجالتی هستم نمی‌تونم از خودم دفاع کنم برا همین همیشه به من توهین کردن با اصرار شوهرم(ک قضیه داره) اومدیم طبقه بالای مادر شوهرم اینا دخالت‌هاش بیشتر شد دیگه چشتون روز بعد نبینه روزگارم سیاه شد  

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟ 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

هر روز هروز جنگ راه مینداخت از دروغ ب شوهرم میگفت زنت بچه رو با لگد زد پرت شد پایین، زنت با پا زد تو شکم بچه، حالا هر چی من قسم و ایه میخوردم فقط شوهرم باور میکرد و سلام، این زن یه عفریته ای ک حد نداره، منو ادم حساب نمیکرد بچه رو میبرد بیرون بدون این ک من بفهمم

واقعا اینکارارو میکردی؟

فک کنم نه چون گفته از ترسم نمبتونستم به بچه چیری بگم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

ببین فقط ازت ی چیزی میخوام تورو خدا هر بحثی ک با مادر شوهرت میکنی بچه طفلی رو ننداز وسط یا عقده هات سرش خالی نکن مادرشوهرت فکر میکنه اینطوری مثلا ب فکر بچه ست یا درست تربیت ش میکنه ولی برعکس قشنگ ی کاری میکنه تو طرز فکرت نسبت ب بچه عوض شه بچه رو ب چشم ی ادم اضافه ببینی بخدا کشیدم میفهمم دردش فقط سر بچه خالی نکن‌گناه داره 

مگه میشه نباشیم تاپیک بوی پربازدید داره

ن بخدا اصلا دنبال پربازدید نیستم دیروز تاپیک زدم هیچکی نبود جز دو سه نفر گفتم اگ الانم کسی نیست ک نگم