2777
2789
دیشب رفتم تو گوگل یه چیز سرچ کنم سرچ کرده بود من یک زنم دنیا رو سرم خراب شد

واقعا ک خیلی زود قضاوت میکنی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب آدما گاهی وقتا چرت و پرتم توی گوگل سرچ میکنن 😂 بی میلی شم شاید علتای دیگه ای داشته باشه . ترنس بودن اینجوری نیست که شما بعد چند سال بخوای با دیدن یه جمله توی گوگل متوجهش بشی 

اگه به اجبار پدر و مادرش ازدواج کرده باشه چی

عزیزم میگی بچه داره ازت ... مگه میشه ترنس باشه و رابطه جنسی با خانم برقرار کنه ... اگه ترنس بود خودشو یه خانم میدید و هیچ وقت سراغت نمیومد .

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چیزی ازش ندیدم 

خود ارضایی نمیکنه!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
استارتر خیلی اسکولی همه رو هم اسکول کردی خودشون حالیشون نیس😁😁😁

😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
😑 ترنس یعنی یه مرد کامل یه زن کامل هست فقط روحیاتش برعکسه.  اما دو جنسه ها بچه دار نمیشن

عزیزم دو جنسه و ترنس یکیه   و اونی هم که من گفتم همجنس گراس 

نه ترنسنا بنده خدا ها شکلشون مثلا مرده اما تمام هورموناش بهم ریختس یعنی یهو استروژن خونش بالا میره و یجورایی خوب اینجوری دوگانگی داره و خودش نمیدونه چیه 

هیچ
دوست عزیز علائم دیگه ای هم داره؟مثلا به لباسای جینگولت یا چیزای دخترونه علاقه داشته باشه حتی درحد پی ...

چ ربطی داشت واقعا؟شوهر منم همیشه چیزای جینگول و دخترونه دوس داره بپوشم و رنگی رنگی همیشه هم اصرار میکنه چندتا چندتا بخرم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اگه ترنس بود اصلا نمیتونست ازدواج کنه همسر ایشون احتمالا یه مشکل دیگه دارن 

چرا شوهر همکار خواهرم، دوقلو هم داشتن. اول بچه دار نمیشدن. شوهرش ریش داشت و اصلا تا حرف نمیزد کسی نمیفهمید یه خورده حرف زدنش فقط با ناز و یه مدلی بود. ترنس بود. زنش بعد سه سال فهمید. بعد هم جدا شدن.