2777
2789

اخه با یه سرچ بریدی و دوختی؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ترنس نیست احتمالا گی هست. همجنسباز

اره احتمالا همینه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بی میلی میتونه هزار و یک دلیل داشته باشه چ ترنسی دختر؟! شوهرت بی میله علتشم میتونه یا یه ناراحتی جسمی مث اختلال غده تیروئید باشه یا مثلا از نظر عاطفی از شما دوره برای همین لذت نمی‌بره 

دوست عزیز علائم دیگه ای هم داره؟مثلا به لباسای جینگولت یا چیزای دخترونه علاقه داشته باشه حتی درحد پیشنهاد و اصرار به خریدش!

خب شاید یه جا شنیده حالا رفته گشته بدبخت

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
دوست عزیز علائم دیگه ای هم داره؟مثلا به لباسای جینگولت یا چیزای دخترونه علاقه داشته باشه حتی درحد پی ...

نه بخاطر اون سرچ نیست بخاطر رفتاراشه که مشکوک شدم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

عزیزم ترنس یه اختلال شخصیتیه تقصیر پدر مادر نیس که

میدونم ترنس چیه! نباید ازدواج میکرد. باید اول مشکلش رو حل میکرد بهد ازدواج میکرد و یکی دبگه رو بیچاره نمیکرد. ننه باباها هر مشکلی پسراشون دارن، میگن زنش میدیم خوب میشه!!!

میدونم ترنس چیه! نباید ازدواج میکرد. باید اول مشکلش رو حل میکرد بهد ازدواج میکرد و یکی دبگه رو بیچار ...

اگه ترنس بود اصلا نمیتونست ازدواج کنه همسر ایشون احتمالا یه مشکل دیگه دارن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...