2777
2789
همه چیز غیرعادیه اینجا... کسی هم عادی نکرده عزیزم استارتر هم متوجه اشتباهشون شدن و دوستان راهنمایی ک ...

هرچی باشه نباید انقد راحت یگه،اینجا دخترای ساده لوح زیاد هس که ممکن با حرف اسی تحریک بشن کلا اشتباهه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی یکیو دوس داری هیچی واست مهم نیست و اینم بگم چن نفری این موضع رو میدونن و از خداشون ک باهاشون از ...

چقدر ما زنها ساده ایم وقتی میگیم یکیو دوست داریم تا آخرش باهاشیم اما مرداااا...

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

[QUOTE=114209879]خیلی اشتباه کردی ببخشید رک میگم شاید ناراحت بشی ولی اون پسر تو رو دوست نداره و هیچوقت باهات ازدواج ن ...[/QUOTE منم خیلی علاقه ندارم با ی مرد عقیم و هیچی ندارم ازدواج کنم

[QUOTE=114209879]خیلی اشتباه کردی ببخشید رک میگم شاید ناراحت بشی ولی اون پسر تو رو دوست نداره و هیچو ...

هااا؟متوجه نشدم....

وقتی یکیو دوس داری هیچی واست مهم نیست و اینم بگم چن نفری این موضع رو میدونن و از خداشون ک باهاشون از ...

عزیزم درد دلت رو کردی وسبک هم شدی حالا باید سرزنش بشی تا دیگه سریه دوست داشتن یه طرفه تمام هستیت رو از دست ندی این خودش دلسوزیه بعدهم اون چندنفر هم حواست بهشون باشه یه وقت همینو تو چشت نزنن ومنت بذارن که تو فلان بودی و ماباهات ازدواج کردیم 

ما تو رو خواهر خودمون میدونیم که باید یه جاهایی بهت بتوپیم

موافقم درست میگی اما ممکنه درس بگیرن

نه چه درسی وقتی با آب وتاب میگه آدم کسیو که دوس داشته باشه میشه رابطه داشت ،،،خب ممکنه کسی تحریک شه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
میگم بزار ازدواج نکنه باهام من دوسش داشتم میخاستم باهاش باشم ن پول دار ن هیچی تاز فک کنم بچه هم نمیش ...

واااااای الکی میگی....دختر قدر خودتو بدون...گولشم نخور که میگه عقیمم .... اگه خودش گفته نقشه ای پشت این حرفشه

عزیزم درد دلت رو کردی وسبک هم شدی حالا باید سرزنش بشی تا دیگه سریه دوست داشتن یه طرفه تمام هستیت رو ...

میخام پول جم کنم و ترمیم کنم میخام هم اینارو از زندگیم بندازم بیرون ب هیچکس دلنبدم