2777
2789
عنوان

توروخدا چیکا کنم خوابم ببره

643 بازدید | 17 پست

ی شب 4 صب خوابم میبره ظهر صق پامیشم شب بعدش 12 

خوابم قشششنگ نامنظمه 

زندگیمو ریخته بهم 

لطفا اگه راه حلی میدونین بهم بگین خواهش میکنم 

رفتم داروخونه بهم قرص خواب ندادن 

گوشیت توازساعت ۱۱بزارکنار😂نیانی نی سایت😁

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر از خواب بیدار نشو الارمتو بزار ساعت ۹ صبح هر چقدرم خوابت میومد و شب قبلش دیر خوابیده بودی ۹ بیدار شو یا ۸ چند روز ک‌اینجور باشه دیگ خسته میشه بدنت شبا زود میخوابی

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

فکر و خیال هم باعث میشه ادم بی خوابی بگیره ها

🤕من الان خیلی درد دارم ک بیدارما وگرن ۱۰ نهایت ۱۱ شب خوابم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
دیر از خواب بیدار نشو الارمتو بزار ساعت ۹ صبح هر چقدرم خوابت میومد و شب قبلش دیر خوابیده بودی ۹ بیدا ...

دقیقا همین کارو میکنم... اصن حالت عجیبیه.. خوابم میاد از خواب حتی سردرد هم دارو اما نمی تونم بخوابم... 😔

دقیقا همین کارو میکنم... اصن حالت عجیبیه.. خوابم میاد از خواب حتی سردرد هم دارو اما نمی تونم بخوابم. ...

احساس میکنم خیلی مشغله ذهنی داری ،برنامه ریزی اینده و اینارو انجام میدی

تو طول روز کار زیاد کن تا خسته بشی

من این مشکلو چندساله دارم بیشترش به خاطر استرسه البته دوره ای هست تا وقتی کنترلش کنم میره ولی خیلی سخته.چندتا راه داری یک اینکه یک روز کامل نخوابی شب روز بعد زودتر بخوابی(تقریبا محاله)دو اینکه شب زودتر بخوابی و صب بیدار بشی (احتمال اینکه شب تا قبل چهار و پنج خوابت ببره خیلی کمه ) سه اینکه هروقا خوابت برد اشکال نداره صب ساعتتو تنظیم کن بیدار بشی یا یکی بیدارت کنه(احتمال اینکه بیدار بشی خیلی کمه.بازدهیت درطول روز خیلی میاد پایین و احتمالا فرداش هم خسته باشی)چیزی که دستم اومد اینه که هیچی خواب شب رو جبران نمی کنن سه تا روشها برای من شکست خورده بودن برای همین رو اوردم به قرصای ضدحساسیت ساده که بههه شدددت خواب اور هستن.یه نمونه قرص ساده دیمن هیدرینات هستش.این قرص برای مسافرت یا حالت تهوع خوبه.یه قرص خیلی معمولی که عوارضی نداره ولی به شدددت خواب اوره .بعد یه ساعت کاملا سنگین میشی و خوابت میبره.باید زود بخوری که بتونی صب زود بیدار بشی.خوبی که داره اینه که صب گیجت نمیکنه و اثرش زود میره.یه چندروز بخور تا ساعتبتو تنظیم کنی.بیدار و خوابیدن سر ساعت خاص خیلی تاثیر داره و اینکه از گوشیت دور بمونی.بهترین راه حل برای خوابم این بود.دیمن هیدرینات ۵۰ ترجیحا بگیر.

قرص خواب لازم نداری چون اونا برای بیماریهای بیخوابی تجویز میشن.دیمن هیدرینات کارتو راه میندازه.بعد اینکه بخوریعنی تا یک ساعت بعد اثرشو حس میکنی.واقعا تعجب میکنی که چطور اینقد گیج و سنگین میشی.بعدشم مثل خرس خوابت میبره.صب ک بیدار بشی هم گیج نیستی :)