2821
2789
عنوان

چندشم شده

905 بازدید | 65 پست

دعوت شدم رستوران چینی که سلف سرویس بود 

اسم غذاهارو به زبون خودشون نوشته بودن یه سری چیزارو تشخیص دادم مثل مرغ و میگو و نودل و اینا 

دیدم یه چیزی شبیه رون مرغ تپل سوخاری شده بود یکیشم مثل حلقه پیاز سوخاری آوردم سر میز اول 

به خیال خودم پیازو خوردم دیدم توش مثل ماهیه با مزه ای متفاوت بدم نیومد بعد اون که مثل رون بودولی تهش شبیه میگو بود فکر کردم شاید شاه میگوئه چشمتون روز بد نبینه یه گاز زدم توش مثل خمیر خام 😷 به تلخی میزد مجبور شدم به سختی قورتش بدم گفتم شاید نوع پختش فرق میکنه 

کاش اینجوری بود 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ععییییی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سوسک بود😟

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

😂😂😂😂😂😂 خب اوناییکه میدونستی رو میگرفتی من همیشه همینکارو میکنم و بیشتر سبزیجات

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

خوک بود😐قورباغه بود 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز