2821
2789
عنوان

چندشم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 65 پست
اولی هشت پا بود که مزه ماهی میداد  امان از دومی رون خرچنگ 😤😷

خرچنگ گمونم حلاله ولی هشت پا

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتی ببینی چی بوداسی یاهنوحالت نافرمه

چند روز پیش کوفت کردم الان فیلم دیدم یادم افتاد😃

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خرچنگ گمونم حلاله ولی هشت پا

من برعکسشو فکر میکنم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
من برعکسشو فکر میکنم

نه شنیدم بندرم خرچنگ میخورن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
وای من خیلی دوست دارم خرچنگ یبار بخورم، پس چندشه؟ 🙁

بد مزه بود هم گوشت مثل تفاله بود هم طعمش

ولی هشت پا بد نبود

نودل سفارش میدادی😑یاسوپی 😐

اتفاقا بعد از خوردن خرچنگ فقط نودل خوردم

اون سگ ماهی بوده این یکیم یا کلیه اردک بوده یا قورباغه از غذای چینی خاطره خوش ندارم😑

نه بابا 

اول اطلاعات کسب کن یا لااقل بپرس بعد بخور مسلمون

اونهمه غذا بود خیلیش و پرسیدم روم نشد دیگه

شما که حساسی نباید بری رستوران چینی. چینیا هر چیز جنبنده ای رو میخورن. هرررررررچیز

دعوت کردن نمیتونستم تعیین کنم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز