2777
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 162847 بازدید | 264 پست
تهرانم دکتر سید علی تهرانی البته کرج هستش 026۳4418933از منشی آدرس بگیرید

خواهشا دکتر تهرانی رو الکی بزرگ نکنید به من یه کیسه دارو داد چندین سال پیش ۸۰۰ هم گرفت با اولین دارو حالم بد شد و دیگه مصرف نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا دکتر تهرانی رو الکی بزرگ نکنید به من یه کیسه دارو داد چندین سال پیش ۸۰۰ هم گرفت با اولین دارو ...

درسته برای منم بعد یه مدت دیگه درمان حاصل نشد تا حدودی خوب بود ولی نتیجه خوبی نداشت

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔
درسته برای منم بعد یه مدت دیگه درمان حاصل نشد تا حدودی خوب بود ولی نتیجه خوبی نداشت

من قبلا توسط خانم دکتری بسیار درمان شدم ولی نمیدونم چرا از دکترهای دیگه درمان درستی دریافت نمی کنم یا داروهارو بی اثر کردند یا دکترها مثل سابق درمان نمی کنن

دوست عزیز تا حالا دیدین کسی تو بارداری افسردگی و اضطراب شذید داشته باشه بااین طب درمان شده باشه؟ بدتر نمیکنه؟

دوست عزیز تا حالا دیدین کسی تو بارداری افسردگی و اضطراب شذید داشته باشه بااین طب درمان شده باشه؟ بدت ...

بله دیدم اضطراب شدید تو بارداری از کمبود منیزیم میشه

آزمایش بدید 

تو پیج خانم دکتر محمدپور بیاید تو اینستا

dr.mohamadpour2817@

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔

ارتور جان شما چند یال پیش تاپیک زدی و گفتی الرژی شدید داشتی گفتی حالت خیلی بد بوده گفتی این طب تو رو نجات داده وباهمه دعوا داشتی الان میگی خوب نیست این طب؟