2777
2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 167265 بازدید | 268 پست
سلام عزیزم خوبی راستش من الان دوسال ام اس دارم خسته شدم بس آمپول زدم تو شهر ما دکتر هومیوپات نیس میش ...

من با چشمای خودم دیدم طرف ۱۴ سال ام اس داشت تو مطب دکتر علی تهرانی مقدم میگفت دو ساله دیگه دارو نمیخوره تو اینترنت سرچ کنید آدرسش کرج گوهردشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با چشمای خودم دیدم طرف ۱۴ سال ام اس داشت تو مطب دکتر علی تهرانی مقدم میگفت دو ساله دیگه دارو نمیخ ...

منم یکی رو تبریز میشناسم کامل خوب شد

طوری که بعد ام از ای و آزمایش دکترها گفتن حتما اشتباه شده بود و ام اس نداشت.

دختر خوب خیلی مهمه

من پیش حمید بهنام میرم

خیلیا راضین ولی من اصلا راضی نبودم

دنبال مکتب دیگه میگردم 

"با تشکر از شما. من به عنوان یک متخصص هومیوپاتی، سال‌هاست که در این زمینه فعالیت می‌کنم و به اصول بنیادی این روش درمانی پایبند هستم. آنچه من به عنوان "هومیوپاتی پیشرفته" مطرح می‌کنم، مبتنی بر دانش و تجربه اساتید بنام در زمینه رپرتورایز مایند و تاکید زیاد به کافی بودن ذهن و احساس برای تشخیص و درمان میباشد و به معنای دور شدن از اصول کلاسیک هومیوپاتی نیست. در واقع، من سعی می‌کنم با استفاده از دانش روز و تجربیات بالینی، درمان‌های هومیوپاتی را بهینه کنم."

مشاوره و همکاری آنلاین09390491824

سلام اسی شماتبریزین.؟ آدرس اون دکترو میگی*؟دکترهمیوپات

"با تشکر از شما. من به عنوان یک متخصص هومیوپاتی، سال‌هاست که در این زمینه فعالیت می‌کنم و به اصول بنیادی این روش درمانی پایبند هستم. آنچه من به عنوان "هومیوپاتی پیشرفته" مطرح می‌کنم، مبتنی بر دانش و تجربه اساتید بنام در زمینه رپرتورایز مایند و تاکید زیاد به کافی بودن ذهن و احساس برای تشخیص و درمان میباشد و به معنای دور شدن از اصول کلاسیک هومیوپاتی نیست. در واقع، من سعی می‌کنم با استفاده از دانش روز و تجربیات بالینی، درمان‌های هومیوپاتی را بهینه کنم."

همکاری و مشاوره آنلاین09390491824

من با چشمای خودم دیدم طرف ۱۴ سال ام اس داشت تو مطب دکتر علی تهرانی مقدم میگفت دو ساله دیگه دارو نمیخ ...

همکاری و مشاوره آنلاین

همکاری و مشاوره آنلاین

09390491824

دوستان من میخوام از تجربه شخصی  خودم بهتون بگم در مورد این طب که تسخیص دکتر چقدر مهمه برا بهبود و درمان. 

خواهشا قبل اقدام به درمان ،در مورد دکتر تحقیق کنین .
من دکترای زیادی تو این طب نمیشناسم و فقط تجربه شخصی خودمو با دکتر خودم میگم .

جنبه تبلیغ نداره و شما هر جا که بخواین میتونین برین فقط قبلش حتما تحقیق کنین.

من بار اول  پیش دکتر عمومی که هومیوپات هم بودن رفتم

برا ویزیت فقط ازم پرسیدن مشکلت چیه و من شرح دادم و بعد چند تا سوال پرسیدن و دارو دادن.شاید حدود ده دقیقه ویزیت زمان برد و بهم گفتن خوب میشی.

ولی با داروهاش حالم خیلی خیلی بدتر شده بود

تا اینکه همینجا از دوستان شنیدم دکتر تهرانی خیلی خوبه

منم بعد دو ماه دکتر عوض کردم و پیش ایشون رفتم

نزدیک 45 دقیقه فقط ازم سوال پرسیدن

بعد بهم گفتم شما این بیماری رو ندارین!!!

دکتر اولی به حرف من اکتفا کرد و دارو داد ولی دکتر دوم بعد شرح حال و سوال و پرسش خودشون گفتن این بیماری رو نداری و دلایلشو هم برا این حرفشون گفتن.

حتی با اینکه گفتم جواب ازمایش مثبت  بود گفت ما کاری به ازمایش نداریم.

کسانی که با این طب اشنا باشن میدونن که دکترهای هومیوپاتی اصلا به ازمایش و ام ار ای و.. نگاه نمیکنن و بر اساس تجربه و شرح حال  و شرایط افکاری و رفتاری بیمار ،بیماری رو تشخیص میدن

خلاصه اینکه اگه جایی رفتین و نتیجه نگرفتین نگین این طب بدرد نمیخوره

چون دو تا موضوع خیلی مهمه

دکتر  با تجربه و حاذق 

و دومی رعایت  کردن یه سری چیزها در زمان درمانه  که از همه مهمتر صبور بودنه

چون این طب طب درمان تدریجی هست.

امیدوارم تجربه من به خیلی از شما عزیزان کمک کنه.

الهی که همه در مسیر نور الهی و شفا باشیم