2777
2789
عنوان

سوال عشقیی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 54 پست
 دقیقا ببین یه بازیایی در میارن برو بزن خودشیفته بخون میبینی همشون مثل همن...هم کینه ای هستن هم ...

میگم اولا اینک مال تو متولد چه ماهیی بود؟

بعد اینک طرف توام از اینا ک خیلی لاف میزننو دروغ گوانو اهل اینک ی چیزو گنده کنن نبود؟ یا حتی اینک ب اسم فیک قربون صدقه خودشون برن

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
میگم اولا اینک مال تو متولد چه ماهیی بود؟ بعد اینک طرف توام از اینا ک خیلی لاف میزننو دروغ گوانو ...

تیر ماهی بود

دروغ که میگفت همش میگفت در حقش جفا شده و حقش بیشتر از این حرفاس..نه اکانت فیک نساخته بود واسه تو چه شدید بوده خودش قربون خودشم میرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیر ماهی بود دروغ که میگفت همش میگفت در حقش جفا شده و حقش بیشتر از این حرفاس..نه اکانت فیک نساخته ب ...

اگ بخوای تو خصوصی بت میگم دیگ چ کارا نمیکنه عجیب غریباا

میترسم اینجا باشه ببینه خیلی موزماره

تیر ماهی بود دروغ که میگفت همش میگفت در حقش جفا شده و حقش بیشتر از این حرفاس..نه اکانت فیک نساخته ب ...

ولی اره تو نت الان خوندم کپ خودشه

تازه اینم بگم فک کنم دم دمه مزاجم هستن دوقطبین اصلا تحمل توهین ندارن کوچیکترین کلمه بشون برمیخوره

همچین ادمی حتی لیاقت تنفر و انتقام و فکرکردن بهش رو هم نداره، به ابنا انقدر فکر کن و باخودت تکرار کن ...

واقعا اره انقد ادم نیس ک حتی توفمم حیفم میاد پرت کنم صورتش ولی یاد این میفتم چجور انقد بی دفاعو مظلوم بودم فقط دلم میخواد چوب خدا بزنه کمرش

اینم نظر من برای تاپیکات ... منم همین حس رو دارم و یه روزی انتقامم رو میگیرم ازش  و جوری که دیگه نتونه زندگیشو جمع کنه ...

من ضربه مو میزنم بالاخره و دیگه اون موقع به من ربطی نداره ...

میفهمم و درک میکنم کامل حستو ولی تو چون دختری انتقام نگیری بهتره چون که گریبان خودتو هم ممکنه بگیره ...

انگار یه تیر داره میاد و میره سمت قلب...