2777
2789
عنوان

سوال عشقیی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 54 پست
خب طرفامون فرق داشتن ولی خب الان ک میبینم خیلی بم ستم کرد یه نقشه خیلی بدی کشیده بود به طور خیلی ظال ...

خدا بهت رحم کرده عزیزم .خوبه که زود متوجه شدی و خوبه که دلت پیشش نمونده همینکه ازش بدت میاد خیلیه

دوران بدی داری خدا بهت کمک کنه من انقدد حس انتقام داشتم که میخواستم خفه اش کنم اگه میتونستم میکشتمش ...

نمیدونم درسته باید بیخیال بود..

بدیش اینه از خودم هیچوقت دفاع نکردم گذاشتم همش ظلم کنه الان ک به اینجا کشید همش دلم میخواد انتقام بگیرم میگم چرا انقد گذاشتم بزنه تو سرم

خیلی از ما چون عاشقیم میزاریم بمون توهین شه اگ همون موقع جوابشونو محکم میدادیم شاید اونا دنبالمون بودن

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با خودت رور است باش اگه می گفت بیا تا آخر عمر باهم دوست باشیم قبول می کردی با پسش می زدی

شاید اگ اون زمانا بود میگفتم قبول میکردم چون اون زمانا حتی حاضر بودم تو نکبت بار و مشقت کنارش باشم ولی ی چیزایی دیدمو شنیدم ک میگم پس میزدم

اصلا ادمی نبود ک بشه باش دوست بود مریض هوسران بود فکرش همش پلید بود بعدا متوجه شدم عاشق بودم کور بودم

۳ ماه و خورده ای کات کردیم..خیانت کرد وقتی فهمیدم تنم میلرزید از خریت خودم از سادگی و احمق بودن خودم ...

میتونی اینجا بگی چیکار کردی یا خصوصی بگی؟

خدا بهت رحم کرده عزیزم .خوبه که زود متوجه شدی و خوبه که دلت پیشش نمونده همینکه ازش بدت میاد خیلیه

نمیدونم کاملا ک پاک نشده اسمش بیاد ببینمش دلم میلرزه ولی میخوام متنفر بشم چون بدجور ضربه خوردم با دارو کلی دکتر برگشتم ب روزای قبل

نمیدونم درسته باید بیخیال بود.. بدیش اینه از خودم هیچوقت دفاع نکردم گذاشتم همش ظلم کنه الان ک به ای ...

طرفت خود شیفته نبود؟ میگم که خودمون واسه خودمون ارزش قایل نمیشیم من که خیلی خودمو گول زدم تا وقتی خودمون سرمون کلاه میذاریم بقیه هم میذارن

طرفت خود شیفته نبود؟ میگم که خودمون واسه خودمون ارزش قایل نمیشیم من که خیلی خودمو گول زدم تا وقتی خو ...

خود شیفته؟؟؟؟؟ ولشش میکردی میرف با خودش ازدواج میکرد😂😂😂

میتونی اینجا بگی چیکار کردی یا خصوصی بگی؟

خیلی طولانی و پیچیده اس طرفمم انتقام جو بود و خودشیفته انقدر اعتماد بنفسمو گرفته بود که آخر بهش گفتم دو روز تنهام بذاره دیدم چه خوشحال تازه گفت بیا کات کنیم اصلا قبلشم شک کرده بودم با کس دیگه ای هم هست ولی هی میگفت نه نیستم و این حرفا خلاصه تموم ک کردیم بعد از چند روز خواستم برگرده دیدم میگه تقصیر من بوده همه چیو کلی انداخت گردن من منم گفتم پس حالا ک اینجوری شدی هرچی واسش خرج کرده بودم کادو و اینور اونور با تهدید ازش گرفتم...اونم خیلی سوخت اومد پروفایل گذاشت که با کسی هست منم کلی کارآگاه بازی درآوردم که بله با یکی دیگه بوده خلاصه به دختره لوش دادم کلی بعدش با پیامام اذیتش کردم آخرم یه عکسی که با دوست پسر قبلم داشتمو گذاشتم پروفایل که بفهمه با کسی هستم اونم نشست نقشه کشید یه کارایی کرد که تهش دعوا کردم با دختره کلی فحشش دادم به خودش دادم داداششو فرستاد با اونم دعوا کردم به داداشش همه چیو گفتم آبروشو بردم و گفتم به یه ورمم نیست اصلا از اولم دوسش نداشتم و تفریح هستین واسم خلاصه اونم پروفایل گذاشت که از هرکسی توقع هر چیزیو داشته باش و حسابی دپ شده بود تهشم داداشش اومد معذرت خواهی که ایراد از داداش خودم بود خلاصه پیش داداش کوچیکشم خار شد هر وقتم میبینمش مثل بزغاله زل میزنه بهم منم دماغ سر بالا راه میرم تیپ میزنم موهامم رنگ کردم میبینه منو داغ میکنه...کلا هرچی به یه ورت باشه بیشتر میسوزه

خیلی طولانی و پیچیده اس طرفمم انتقام جو بود و خودشیفته انقدر اعتماد بنفسمو گرفته بود که آخر بهش گفتم ...

میدونی جالبه همچین شخصیتایی اخلاقشون جوریه ک میندازن تهش گردن خودت وقتی فارغ میشی میفهمی عاشق تف سربالا بودی

راستی اینم بگم وقتی فهمیدم با کسی بود و از کی دیدم وقتی باهم دعوا کرده بودیم و ازش انتقاد کرده بودم از سر لجبازی رفت با یکی که مثلا تنبیه کنه منو...خودشیفته ها شدیدا از انتقام بدشون میاد و اصلا اعتماد بنقس ندارن بر عکس ظاهرشون و شدیدا خواهان توجه هستن اگه بهش بی محلی کنی و بگی مالی نبودی بدترین انتقامه واسش

میدونی جالبه همچین شخصیتایی اخلاقشون جوریه ک میندازن تهش گردن خودت وقتی فارغ میشی میفهمی عاشق تف سرب ...

چون اصلا قبول ندارن خودشون ایراد دارن میگن اینا بهترین مطلق هستن بزن اختلال خودشیفته میفهمی چی هستن مخصوصا تو یوتیوپ بزن واسه دکتر میترا بابک تو یه برنامه دربارشون توضیح داده..میگه خمپاره ازتون گذشته برنگردین😂

راستی اینم بگم وقتی فهمیدم با کسی بود و از کی دیدم وقتی باهم دعوا کرده بودیم و ازش انتقاد کرده بودم ...

وااای وااای دقیقاااااا یعنی مثلا یبار اومدم از رو لجبازی مثه خودش برخورد کنم‌مثلا سرد باشم چنااااان بش برخورد و خواست تلافی کنه انتقام جوعه ولی اصلا تحمل اینکه یکی حالشو بگیره نداره. توهین ک نه ولی دلم میخواس حالشو میگرفتم ولی اخلاقشو میشناسم دوس ندارم بهم توهین کنه چون دیگ تیر اخرشه 

وااای وااای دقیقاااااا یعنی مثلا یبار اومدم از رو لجبازی مثه خودش برخورد کنم‌مثلا سرد باشم چنااااان ...

دقیقا ببین یه بازیایی در میارن برو بزن خودشیفته بخون میبینی همشون مثل همن...هم کینه ای هستن هم انتقام جو طرفشونم انتقام جو میکنن چون یهو از عشق تبدیل به ضد عشق میشن