2777
2789
عنوان

سوال عشقیی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 54 پست
وای شوخی بود😲🤭

ترسیدم ازت یه لحظه😐😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل منی توام...انتقام میخوای بگیری ببین نقطه ضعفش چیه آبروشو ببر ولی اینکارا رو نکنی بهتره..بهترین انتقام واسه این موجودات پست فراموش کردنشونه فکر کن اصلا باهاش نبودی خیلییی سخته ولی اگه بتونی یه حسی بهت میده که با یه دنیا انتقام عوضش نمیکنی

ولی عشق من تبدیل به تنفر نشد . ولش کن بهش فکر نکن

خب طرفامون فرق داشتن ولی خب الان ک میبینم خیلی بم ستم کرد یه نقشه خیلی بدی کشیده بود به طور خیلی ظالمانه ک یادش میفتم تنم میلرزه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
اگ میدیدی چیا کشیدم...چه چیزایی تحمل نکردم فقط انقد طولانی بود ننوشتم

مشکل منو تو اینه که واسه خودمون حد و مرز نداریم گیر این موجودات میوفتیم معلومه وقتی استانداری نداریم اول خودمون تو اولویت نیستیم گیر این چیزا میوفتیم دیگه

مثل منی توام...انتقام میخوای بگیری ببین نقطه ضعفش چیه آبروشو ببر ولی اینکارا رو نکنی بهتره..بهترین ا ...

اخه بدیش اینه دلم ب بدی کردن راضی نمیشه 

همش دلم میخواد ی روز زمین بچرخه جوابشو بدم بدجور همونجور ک زمینم زد زمینش بزنم

مشکل منو تو اینه که واسه خودمون حد و مرز نداریم گیر این موجودات میوفتیم معلومه وقتی استانداری نداریم ...

مال تو چند وقت ازش میگذره تازه ازش جداشدی؟

اخه بدیش اینه دلم ب بدی کردن راضی نمیشه  همش دلم میخواد ی روز زمین بچرخه جوابشو بدم بدجور همون ...

دوران بدی داری خدا بهت کمک کنه من انقدد حس انتقام داشتم که میخواستم خفه اش کنم اگه میتونستم میکشتمش من یه جورایی انتقاممو گرفتم ولی خوب اگه خوب نقشه نریزی و خودتو درگیر کنی واست بد میشه بهتره بیخیال باشی

عشقت واقعی نیست چون فقط واسه ازدواج می خواستی اگه دوستانه بود تا آخر عمر دوام داشت

چه ربطی داره اولا ک هیچکس نمیتونه با اونی که دیوانه وار عاشقشه دوست باشه چون تحمل خیلی چیزارو نداره باشه فرضا بشه دوست بود وقتی طرف مقابلت نمیخوادت حتی باهات حرف بزنه چجور میخوای دوست باشی؟

مال تو چند وقت ازش میگذره تازه ازش جداشدی؟

۳ ماه و خورده ای کات کردیم..خیانت کرد وقتی فهمیدم تنم میلرزید از خریت خودم از سادگی و احمق بودن خودم...ولی یه جور ورقو برگردوندم که اون دیگه حس میکرد یه زخم خورده اس

چه ربطی داره اولا ک هیچکس نمیتونه با اونی که دیوانه وار عاشقشه دوست باشه چون تحمل خیلی چیزارو نداره ...

با خودت رور است باش اگه می گفت بیا تا آخر عمر باهم دوست باشیم قبول می کردی با پسش می زدی

😍😍😍😍😍