2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 170 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بیمه هستید؟ مامانم بیمارستانی که می‌خواست جراحی انجام بده می دونم که بیمه پدرمو قبول نکرد. و ب ...

بله بیمه تامین اجتماعی هستم.چقدر بد دیگه بیمارستان خصوصی ادم توقع این سهل انگاریها رو نداره

عزیزم منم در خواست دوستی دادم ولی نپذیرفتین ظاهرا       Anngeeel@ این آیدی تلگراممه

ببخشید من چون به تازگی وارد سایت شدم خیلی وارد نیستم از کجا باید برم در خواست دوستیتو قبول کنم.

بله بیمه تامین اجتماعی هستم.چقدر بد دیگه بیمارستان خصوصی ادم توقع این سهل انگاریها رو نداره

دقیقا".

حال مامانم بعد از بیهوشی زیاد خوب نبود.

مجبور شد یک شب دیگه هم بستری بشه.

خدارو شکر تمام شد.

عزیزم  اگر بیمه تکمیلی داری بیمارستان طرف قرارداد بیمه برو.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
مشکل تو بلع و احساس پر بودن گلوم،متخصص غدد رفتم با یه معاینه گفت گره داره تیروئیدت با یه سونو مشخص ش ...

سلام عزیزم منم الان دقیقا مشکل شمارو دارم توروخدا اگه پیامم دیدی جواب بده دارم ازنگرانی میمیرم منم غددلنفاوی گردنم یکم متورم شدن وفهمیدم گره دارم حالانمونه برداری دادم ینی ممکنه منم خوشخیم باشم فکرمیکردم چون غددلنفاوی متورم شدن حتمی بدخیم هس پیام شمارودیدم یکم آروم شدم

درک میکنم بلاتکلیفی خیییلی بده خدا به حق حضرت علی به حق مظلومیتش که درد دلش رو تو چاه میگفت قسمش مید ...

سلام عزیزم طبق آخرین آزمایشها دکتر نصیری گفتن بافت باقی مونده از عمل اولت تی جی تولید می‌کنه و چون نمونه گرفتی مشکلی نبوده نگران نباش چیز خاصی نیست فقط چکاپهاتو مرتب انجام بده