2789
عنوان

گره تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 170 پست
عزیزم هزینش چقدر شد؟

سلام.

عزیزم بستگی به دکتر و بیمارستان داره

بیمارستان دولتی ویا خصوصی.وبیمه

دقیق نمی‌دونم.

خواستی می‌پرسم.مامانم پارسال جراحی داشت.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم. فقط یک مدت صداش گرفته بود که دکتر گفت بعد از مدتی خوب می‌شه،که همینطور هم شد. شکل ظاهری ...

من سال ۹۰ عمل کردم.بیشتر از دو سه سانت برش میزنن... خداروشکر دکترم حاذق بود اصلا جای بخیه دیده نمیشه.نصف تیرویید رو برداشتن

منم گره دارم دکتر برام سونو نوشته الان سه ماهه سلنیوم مصرف میکنم قراره با سنو قبلی مقایسه کنه ببینه گره کوچیک شده یا بزرگ .گفت اگه بزرگ شده باشه باید بری تمونه برداری و عمل .منم خیلی استرس دارم

عزیزم دکترم واضح با من حرف نمیزد.چون من به شدت استرس داشتم.غده تیرویید همون سرطانه؟

نه بابا غده تیروئید همون سرطان نیست غده تیروئید نقشش سوخت و ساز وتنظیم هورمونهای بدنه ولی خدایی نکرده بهم بریزه کل ارگانهای بدن رو بهم میزنه متأسفانه ( نوع بدخیمش ایناس ( پاپیلاری , فولیکولار , مدولاری و آناپلاستیک ) که متأسفانه دو تای دومی به درمان جواب نمیدن و البته مدولاری از نوع ارثی هستش 

اره بپرس لطفا.

شما بیمه هستید؟

مامانم بیمارستانی که می‌خواست جراحی انجام بده می دونم که بیمه پدرمو قبول نکرد.

و با اینکه بیمارستان بدی نبود مامانم ازبیهوشی راضی 

نبود..گویا داروی بیهوشی رو زیاد تزریق کرده بودند .

متاسفانه گاهی این مشکلات هم پیش می‌یاد.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

دوستان اگه تمایل دارید تو.روند درمانمون با هم در ارتباط باشیم و در جریان شرایط همدیگه قرار بگیریم و دلگرمی باشیم واسه همدیگه بیایید یه گروت تو تل یا وات تشکیل بدیم البته اگه دوست دارید