2777
2789

همه چیرو بلدم ها ولیییییییی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

چه قرصی بندازم استرسم کمتربشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد بنفس داشته باش

نمیشه خیلی استرسیم

من گند زدم و قبول شدم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

صب دو رکعت نماز بخون.برو قبول شو برگرد.

شوهرم هفته پیش اینجوری کرد.تازه شهرک ازمایش امتحان میداد خیلی سخت بود

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد
موقع دنده عقب گرفتن دستتو ننداز دور گردن افسر🤭🤭

واطیییییی افسر

موقع دنده عقب گرفتن دستتو ننداز دور گردن افسر🤭🤭

وای من زدم‌تو پیشونیش پشت دست

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
صب دو رکعت نماز بخون.برو قبول شو برگرد. شوهرم هفته پیش اینجوری کرد.تازه شهرک ازمایش امتحان میداد خی ...

وای پریودم 

من گند زدم و قبول شدم

دقیقا منم خخخخ افسرم گف فقط چون اعتماد بنفست بالاست قبول خخخخ اونروز فقط منو یه دختره دیگه قبول شدیم پسرا سوت میزدن برامون🤣🤣🤣🤣

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
واطیییییی افسر

نترس دختر خوب من آخر استرسم ولی گفت یا گواهینامه رو میگیرمش یا باید بگیرمش