2777
2789
عنوان

بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست
بچه من دقیقا اینجوربه  رفلاکس داره الانم دارو میخوره 13 ماهشه

شما هم تو خواب میدید.؟ چفدر میخوره؟ من دخترم اخه شب تا صبحم هیچی نمیخوره؟ 

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
رفلاکس نداره دیگه؟الان چه شیری میخوره؟

والا نمیدونم بالا که میاره هنوز گاهی شیرشم نعوکیت هست اما دکتر دهقانی میگه من دیگه به این بچه دارو نمیدم بهش غذا بده شیرم اگه نخورد مهم نبست 

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر منم شیر خشک میخوره و از اول کم شیر میخورد. الان روزی دوبار هر بار 150 سی سی. 20 ،ماهشه. ص ...

یک سالگی چقدر میخورد

دارو میدم بهتر شده بعضی وقتها که غذاشو رعایت نمیکنم هیچی نمیخوره انگار روزس

مگه هلرژی دخره؟ چی نیدید که به هم میریزه؟ 

روزی سه بار، هر بار 90 سی سی. پسر منم آلرژی داشت. بعد یه سال خوب شد خداروشکر. قبلش پپتی جونیور میخ ...

خدا رو شکر ببخشید چطور متوجه شدید خوب شده تست داد؟ 

خدا رو شکر ببخشید چطور متوجه شدید خوب شده تست داد؟ 

آره عزیزم تست کلپروتکتین دادم براش.

یه چیز دیگه. 

گاهی کم شیر خوردن بچه واسه کوچیک بودن سوراخ شیشه شیر هست.

خسته میشه اگه تنگ باشه.

برای بعد یه سال، سر شیشه شماره 4 ّاونت استفاده کن.

الان چه شیری میخوره نی نی شما؟

آره عزیزم تست کلپروتکتین دادم براش. یه چیز دیگه.  گاهی کم شیر خوردن بچه واسه کوچیک بودن سوراخ ...

سلام نعوکیت میخوره اونم تو خواب میخورد دیگه نمیخوره الان بیداری به زور با قاشق بهش میدم با کالیپ و کارتون وتقعا نمیدونم چکار کنم اینم که گفتید امتحان میکتن

شاید داره دندون در میاره

نمیدونم شاید ببخشید یه سوال زرده تخم مرغ یه وعده مامل حساب میشه یا میان وعده مثلا یه زرده بلدرچین و یه زرده کبک بدون نون

آره غذای کامل هست. اما اگر دوست نداشت با سیب زمینی آب پز و کمی کره و نمک قاطی کن بهش بده

فعلا که میخوره یا دوتا زرده بلدرچین یا یه زرده کبک یه بلدرچین با یکم روغن زیتون رو میخوره ممنون که راهنمایی میکنید ایشالا پسر گلتون همیشه سلامت باشه

خواهش میکنم پسر من از بس اذیت کرده خودم دیگه یه پا دکترم واسه خودم

عزیزم یه سوال دیگه من دخترم فقط میکس میخوره یوپشو پسرتون سه بار شیر میخورد چه مقدهر غذا میخورد تو هر وعده وای تا هین بچه بزرگ شه من پیر پیر شدم