2777
2789
عنوان

بچه یک ساله

432 بازدید | 50 پست

خانما کسی هست بچه یک ساله شیر خشکی داشته باشه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
من داشتم.

مبخواستم ببینم از یک سالگی چند وعذگده شیر میخورد

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام از یک سالگی دو یا سه وعده بهش بده. دو وعده میتونه یه بار صبح زود .یه بارم آخر شب باشه

سلام ممنون

سلام از یک سالگی دو یا سه وعده بهش بده. دو وعده میتونه یه بار صبح زود .یه بارم آخر شب باشه

اخه مقداریم که میخوره خیلی کم 3یا نهایتش 4 پیمونه اونم با قاشق و هزار جور کلک دکترشم گفته اگه اصلا شیر نخوره هم مهم. نیست بعد یک سال اخه مگه مبشه

اره دیگه وقتی نمیخوره چیکار میشه کرد الان پیش کدوم دکتر میبری؟

همون دکتر دهفانی تازه گفت دیگه لازم نیست لیاریش پیش من این بجه سالمه سالمه

اخه مقداریم که میخوره خیلی کم 3یا نهایتش 4 پیمونه اونم با قاشق و هزار جور کلک دکترشم گفته اگه اصلا ش ...

بچه من دقیقا اینجوربه  رفلاکس داره الانم دارو میخوره 13 ماهشه

عزیزم پسر منم شیر خشک میخوره و از اول کم شیر میخورد. الان روزی دوبار هر بار 150 سی سی. 20 ،ماهشه. ص ...

اخه دخترم الرژیم داره دکترش کفته تازه کم کم هز ماست شروع کنم