2777
2789
عنوان

این مدل صحبت کردن لکنت محسوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرمنم لکنتش همینطور شروع شد متاسفانه با تکرار حروف وکم کم پیشرفت کرد همه میگفتن طبیعیه خوب میشه و ا ...

چه حروفی رو تکرار میکرد؟ این فقط میگه هه هه هه

یعنی اصلا کلمات رو بد ادا نمیکنه ها

فقط بین لغات میگه هه هه هه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دایره لغاتش وحشتناک زیاده مثلا به من میگه تو فوق العاده ای تو بهترین سراشپز دنیایی یا مثلا امروز گ ...

خیلی خوبه که دایره لغاتش زیاد هست یکی از نشونه های هوش بالای بچه هست ولی بچه ی باهوش داشتن خیلی سخته چون هر حرف و رفتار شما رو تجزیه تحلیل می‌کنه من دخترم همین طور بود به دلایل مختلف بردمش مشاوره ، مشاور توی لحظه اول میگه خیلی باهوش هست ولی همین هوش بالا و متاسفانه رفتار ناشیانه ی من باعث اضطراب و وسواس فکری برا دخترم شد

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
دایره لغاتش وحشتناک زیاده مثلا به من میگه تو فوق العاده ای تو بهترین سراشپز دنیایی یا مثلا امروز گ ...

وای عزیزم چ خوب چجوری کردی ک اینجوری حرف میزنه ؟؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بهش گفتم  گفتم اروم فکر کن اینجوری هه هه نکن ولی بازم میگه

بنظرم اشتباه منو نکن بهم میگفتن چیزی نیس خوب میشه خوب میشه منم توجه نکردم بعد دو سال بردمش گفتار کلی دعوام کرد ک چرا همون اول بچتو نیاوردی ما تست میگرفتیم ازش اگر مشکلی نبود میگفتیم وگرن درمانش میکردیم پیشنهاد میدم ب حرف دیگران توجه نکن حتما همین اول گفتاردرملن ببر باخاش صحبت میکنه اگر واقعا چیزی نباشه خودشون بهت میگن خیالت راحتتره تا اینکه پشت گوش بندازی ب مشکل بچت من چون خودم دارم بچمو مییبینم و دلم خون گفتم بهت الانم پشیمونم ک کوتاهی کردم 

خیلی خوبه که دایره لغاتش زیاد هست یکی از نشونه های هوش بالای بچه هست ولی بچه ی باهوش داشتن خیلی سخته ...

دقیقا همینطوره رفتار باهاش خیلی سخته

اصلا مثل هم سن و سالاش نیس

از همون اول مثل ادم بزرگا بود

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بنظرم اشتباه منو نکن بهم میگفتن چیزی نیس خوب میشه خوب میشه منم توجه نکردم بعد دو سال بردمش گفتار کلی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما میبرمش ان شالله کوچولوی شماهم خوب میشه

من خواهرم از یه فیلم ترسناک ترسید و یه مدت لکنت شدید داشت

اما خوب شد

عه عه عه بابا.بابا.بابا.  من .من من

یعنی اولش حرف اول کلمه رو لکنت نداشت؟

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما میبرمش ان شالله کوچولوی شماهم خوب میشه من خواهرم از یه فیلم ترسناک ترس ...

فداتم پسر من الان ۱۲ سالشه دیگه دعا کن خوب بشه خیلی بده هرچی بزرگتر میشن بدتره واقعا

وای عزیزم چ خوب چجوری کردی ک اینجوری حرف میزنه ؟؟؟

نمیدونم به نظرم مدلش بود ژنتیکی