2777
2789
عنوان

مقدار و میزان شیردهی به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 38 پست
شیرخشکش تلخه، شیر خودم شیرین تره  از هر.دوش تست کردم😁 خب چکار کنم گشنه نمونه؟

وزنش عالیع  کی میگه زیر منحنیه😒😒😒😒

گشنش نیس بچت طفلی چقد بخوره  بسه دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
میگه باید حداقل ۶ کیلو باشه قدشم ۶۲

قدبلنده پس ماشالا برا همون لاغر دیده میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قطره چکون بهش میدم اونم به زور ۶۰سی سی میخوره البته شیرخشک کامفورت میخورد که تلخه🥴 تازه شیر خشک ...

عادت نده با این چیزا بخوره.من چند روز دیگ پسرم یکسالش میشه.از اول عادت  دادم یا باید چیز جدید بدم دستش سرگرم شه.یا موزیک ویدئو جدید بزارم واسش.هرجا میرم کلی میخندن بهم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
وزنش عالیع  کی میگه زیر منحنیه😒😒😒😒 گشنش نیس بچت طفلی چقد بخوره  بسه دیگه

خدا کنه پس چرا دکتره انقدر استرس داد به ام

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شیر خشک کامفورت خیلی بده آره ،کدوم شهری ؟ شهرتون هواش آلوده ست؟ بچه های بخاطر آلودگی هوا سه روزه کم ...

تهران
آلودگی ،آنفولانزا ....وای دیوونه شدم به خدا
خدا محافظمون باشه فقط

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
قدبلنده پس ماشالا برا همون لاغر دیده میشه

نه قدش ۵۹ گفت دو سانت کوتاهه باید حداقل ۶۲باشه

نه قدش ۵۹ گفت دو سانت کوتاهه باید حداقل ۶۲باشه

نبر اون دکتر بابا....

پسر من ۶ ماهگیش ۶۶ بود😐

قد  ارثیه 

ب اراجیف دکتر گوش نده 

وزنش خیلی خوبه

عادت نده با این چیزا بخوره.من چند روز دیگ پسرم یکسالش میشه.از اول عادت  دادم یا باید چیز جدید ب ...

باورت نمیشه نیم وجبی زور میگه از الان

وقتی هم زیر سینه هست باید با کسی حرف نزنم 😢

منم کرج،آلودگی هوا باعث کاهش اشتها شده نن دوقلو دارم سه روزه خوب نمیخورن

الهی بمیرم طفله معصوما  ولی این از اولم بد میخورد
براشون بخور سرد بزار 

ببوسشون😘😘😘

نبر اون دکتر بابا.... پسر من ۶ ماهگیش ۶۶ بود😐 قد  ارثیه  ب اراجیف دکتر گوش نده  ...

خدا خیرت بده خیلی غصه خوردم کلاً زندگیو تعطیل کردم چسبیدم به این وروجک

پس مشکلی نداره که بیست دقیقه نمیخوره

خدا خیرت بده خیلی غصه خوردم کلاً زندگیو تعطیل کردم چسبیدم به این وروجک پس مشکلی نداره که بیست& ...

نه بخدا  خیلی خوبه  طفلی رو اذیت نکن😍

باورت نمیشه نیم وجبی زور میگه از الان وقتی هم زیر سینه هست باید با کسی حرف نزنم 😢

بد عادتش نده ک‌بدجور اذیتت میکنه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
خوبه کم نیست بعضیا کلا الکی استرس وارد میکنن.دکتر پسرمن گفت بچه هروقت خودش شیر خواست بهش بدین اگه وز ...

به نظر خودم تپلیه ولی ریزه میزه است
اینو ولش کنی اصلاً شیر نمیخواد

خدا نگهداره پسر گلت باشه