2777
2789
عنوان

مقدار و میزان شیردهی به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 38 پست
نه بخدا  خیلی خوبه  طفلی رو اذیت نکن😍

مرسی عزیزه دلم 💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بد عادتش نده ک‌بدجور اذیتت میکنه

فک کنم کار از کار گذشته 😔 آخه خیلی گریه میکنه

ولی سعیمو میکنم ممنونم از راهنماییت🙏🏻💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه باید حداقل ۶ کیلو باشه قدشم ۶۲

خودت تو کارتش نگاه کن ببین بچه رشدش زیر محمنحنیه یا نه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
خودت تو کارتش نگاه کن ببین بچه رشدش زیر محمنحنیه یا نه

الان نگاه کردم تو محدوده نارنجیه نمیدونم فک کنم باید سبز باشه😢

بله

الان باید چکار کنم😔

برو پیش متخصص تغذیه

ممنون عزیزم
امروز بردمش پیش یه متخصص کودکان دیگه گفت کجای منحنی رشد باشه مهم نیست مهم اینه که داره وزن اضافه میکنه  یکمی از نگرانیم کم شد

2790
2778
2791
2779
2792