2777
2789
عنوان

رسم و رسومات عجیب خانواده ی شوهر

1074 بازدید | 42 پست

چه رسمایی دارن؟!

مال من که به عروس که میرسن کلی أزش انتظار جهاز دارن اما ب خودشون ک میرسه میگن رسم نداریم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرم خوشش نمیاد شوهرم اسمم رو صدا کنه 😂از نظر اونا عیبه 😂 چیکار کنم منم دو ساعت میرم اونجا واسه دو ساعت اعصاب خودم و اونا رو خراب نمیکنم ☺️

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

بد فامیلن یعنی زیاد با فامیلا رفت و امد ندارن😑😑😑اگه کسی دعوتشون کنه باید تک تک زنگ بزنه دعوت کنه وگرنه نمیرن.

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

خدارر فرهنگ و رسوممون مث هم بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خانواده شوهرم هیییییچ رسمی ندارن.ماهم بهشون زیاد سخت نگرفتیم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

والاماتازگیابه اکراه وباخواسته داداشم رفتیم واسه یه دخترخانمی که اصلابه داداشم نمیخوره درحدی که عکسشونشون کسی میدیم طرف شوکه میشه میخام بگم که بدونیدچقدبهم نمیان...بعدخانواده دختره انقدنازوادادرمیارن که نگوجالب اینجاست میگن ماحتی جهازم نمیدیم هه