2777
2789
عنوان

کمک کنین😭♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تا الان ده کیلو کم کردم فقط اول از همه اینو بدون تا خودت نخوای و اراده نکنی به هیچ عنوان شدنی نیست اول تصمیم قطعی بگیر بعد هم برای هر پنج کیلو واسه خوت هدف تعیین کن مثلا بگو تا یه ماه دیگه باید پنج کیلو کم کنم وزن بالا پوایل زیاد ک میشه.بعد سر هر پنج کیلو کم خوردن واسه خودت یه هدیه کوچولو بخر تشویق خوبیه😜.نیاز نیست رژیم سفت و سخت بگیری فقط کافیه از غذاهای روزانه ات هر هفته مقداری کم کنی و سرخ شدنی و فست فود و پرچرب رو به حداقللللللللل برسونی.هروزم نیم ساعت تا یک ساعت تو خونه برقص یا راه برو.بعد میبین چقدر راحت و خوب داری کم می کنی.بازم میگم مهمترین چیز اینه خودت واقعا بخوای

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

عزیزم یه جایی خوندم معجون سیر و عسل خییییلی چربی سوزه سیر و له میکنی و با عسل قاطی میکنی میریزی تو یه لیوان اب گرم قبل خواب میخوری

خداجونم میدونم این ماه نا امیدم نمیکنی....میدونم بالاخره پسرکوچولومو بغل میکنم.....گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدار
من اصن امیدی ب لاغر شدن ندارم ینی وزن کم کردن تا عید باید حتمن لاغر شم تجربه و راه حلی ندارین ک استف ...

فقط پیاده روی و کالری شماری

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
فقط خواهشا رژیم سرخود نگیر که مشکلاتت افزون میشه..

کم خوری با رژیم فرق داره البته قبلن چیپس نوشابه و ع این زهره مارا زیاد میخوردم الان نمیخورم ی هفتس برنج نخوردم غذای چرب هم نخوردم همش حلقه میزنم شبام ی ساعت پیاده روی میرم با همسرم روزی سی چهل تام دراز نشست میزنم و صدتام طناب صبونمو زود میخورم مثلن هشت صب نهارمو یک میخورم چیزای گیاهی عصرونم ی لقمه گردو و پنیر میخورم دایم هم در حال رقصم و شامم باز چیزای گیاهی میخورم زنجبیلم میریزم تو اب جوش میخورم قطره زیره و لیمو هم که میخورم الان ی هفتس شروع کردم شوهرم ک میگه از صورت کمی لاغر شدی دگ نمیدونم چون اصن امید ندارم اصن!

قربونت عزیزم.موفق باشی 😙

خداجونم میدونم این ماه نا امیدم نمیکنی....میدونم بالاخره پسرکوچولومو بغل میکنم.....گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدار

من دوسال پیش آذرماه وزنم86کیلو بود ولی با رژیم وپیاده روی تاعید شدم68کیلو

سرخ کردنی نخوردم

نوشابه قند وشکر رو حذف کردم

برنج رو هم دوروز درهفته میخوردم دوکفگیر کلا

نان رو نصف اون مقدار که قبل میخوردم کردم

الانم67هستم دارم رعایت میکنم بشم65یا64

اراده داشته باشی حداقل 15-20کیلو کم میکنی فقط ادامه بدی وکم نیاری

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍